Bien Savvy Blog

2 mirese celebre pun accentul pe rochii de mireasa diferite

Celebritatile au adesea nunti si rochii de mireasa dintre cele mai originale si deosebita, iar daca majoritatea nu se indeparteaza de liniile conventionale in moda pentru mirese, sunt cateva „rebele” care raman fidele personalitatii si stilului lor de zi cu zi chiar si atunci cand se casatoresc. Pentru astazi, ne-am propus sa va vorbim despre 2 mirese celebre care au purtat rochii de mireasa pe care multi le-ar eticheta ca fiind nu doar diferite, ci de-a dreptul nonconformiste si poate prea extravagante.

Daca spui Dita Von Teese spui extravaganta, eleganta vintage, drama si culori dintre cele mai neconventionale. Dar asa este stilul burlesc, usor flamboyant, de cele mai multe ori foarte puternic cromatic, dar minunat, atunci cand e vorba de Dita Von Teese cel putin. Cum era de asteptat, rochia de mireasa a actritei Dita Von Teese a fost neobisnuita, vizibil diferita ce ceea ce ar purta cele mai multe mirese, dar nu toate miresele urmeaza sa se casatoreasca cu Marilyn Manson. Ceremonia a fost gotica, locatia fiind un castel din Irlanda cu o cascada din ghirlande florale rosu sangeriu, iar la miezul noptii mirii si-au facut juramintele pe acorduri de harpa. Rochia de mireasa a fost bine potrivita in tema nuntii, Dita Von Teese purtand o rochie de mireasa albastra, creata de Vivienne Westwood.

Sofia Coppola este si ea un nume legendar nu doar in industria filmului, dar si in lumea modei. Stilul personal si-a pus amprenta, iar pentru nunta din 2011, Sofia Coppola a ales o rochie scurta din chiffon, rotunda la gat, din dantela lila creata special pentru ocazie de designerul Azzedine Alaia. Ceremonia a fost restransa, dar glamorous, fiind organizata la Palazzo Margherita, proprietatea familiei Coppola in Bernalda, Italia. Ar fi putut fi o nunta ca oricare alta de la Hollywood. O mireasa care sa pluseze pe rochii glamorous pentru a atrage atentia. In schimb, tinuta aleasa inspira delicatete, femininitate si intimitate.

Rochiile de mireasa nonconformiste, cele cu design, culori sau materiale diferite de ceea ce se vede in mainstream, atrag atentia. Uneori o fac placut, alteori socheaza. Pentru unele mirese sunt cea mai potrivita alegere, pentru multe altele, nici nu se pune problema, dar adevarul este ca o rochie de mireasa diferita nu trebuie sa fie neaparat opulenta prin culoare, indecenta prin transparenta si decupaje sau plina de volane si paiete pentru a fi speciala. Daca vrei sa porti o rochie de mireasa superba si eleganta, diferita de tot ce ai vazut pana acum, te invit sa accesezi http://shop.biensavvy.eu/categoria/wedding-dress-15.html.

You might also like:

The Wedding Dress Tr...
The Most Beautiful F...
Bien Savvy la New Yo...
Real Brides: Andreea...
0 comments