Bien Savvy Blog

Bien Savvy a lansat colectia In The Mood, Primavara-Vara 2013

Pentru sezonul primavara-vara 2013, Bien Savvy a pregatit o colectie feminina la superlativ. Din toate tendintele (destul de variate) ale sezonului, designerii Bien Savvy au ales materiale delicate si inedite, croieli clasice si artificii care sa creeze o silueta suava, eleganta si sexy.

Colectia In The Mood Primavara-Vara 2013 by Bien Savvy este o poveste senzuala cu dantela, rochii de seara extrem de elegante si croieli sexy de la care nu iti poti lua privirea. Rochiile sunt mai spectaculoase ca oricand, si totusi clasice. In centrul povestii sta femeia care stie cum sa se reinventeze cu fiecare outfit, femeia puternica care adora sa fie in centrul atentiei, femeia care poarta cu atitudine si dragoste rochii senzuale.

Rochie din dantela cu spatele gol IN THE MOOD TO BE HOT by BIEN SAVVY

Pentru aceasta femeie, colectia Bien Savvy In The Mood Primavara – Vara 2013 propune rochii cu spatele gol, rochii cu decupaje, taieturi si transparente, rochii din dantela si broderii superbe. Dantela brodata, matasea si chiffonul sunt materialele care se potrivesc cel mai bine femeii, subliniinand gratia si senzualitatea pielii. Broderiile, fie ele cu margele, cristale sau din insertii de dantela, sunt in topul tendintelor in acest an, colectia Bien Savvy recomandand rochii superbe cu broderii in culori puternice sau regale.

Rochie mini cu spatele din dantela brodata IN THE MOOD FOR KISSES by BIEN SAVVY

Colectia Bien Savvy primavara 2013 este pentru femeia cu gusturi aristocratice si dornica sa poarte ultimele tendinte in moda. In 2013 se poarta culorile vii: roz electric, verde smarald, cobalt, turcoaz. Se poarta broderii. Se poarta rochii cu maneci scurte si lungi, feminine si de efect translucid. In acest an se poarta Bien Savvy.

Rochie scurta de cocktail cu broderii de dantela IN THE MOOD TO FLIRT by BIEN SAVVY

Rochie de seara din dantela cu spatele gol IN THE MOOD FOR DIAMONDS by BIEN SAVVY

Salopeta din dantela IN THE MOOD FOR PARIS BY BIEN SAVVY

Rochie tip avant-garde fara bretele, cu taietura pe picior IN THE MOOD TO SURPRISE by BIEN SAVVY

You might also like:

BIEN SAVVY Presents ...
Vesti bune: se desch...
Work in Progress @ A...
Vedete Bien Savvy: M...
0 comments