Bien Savvy Blog

BIEN SAVVY lanseaza colectia Follow Me

Motto: “… rochii si vise “

 

Noua colectie de rochii de seara BIEN SAVVY este disponibila pentru preorder
Programeaza-te intr-unul din magazinele Bien Savvy:
Bucuresti: office@biensavvy.ro / 0757 370 108 // Constanta: constanta@biensavvy.ro / 0757 825 185
Cluj-Napoca: cluj@biensavvy.ro / 0757 415 563

In betia utopiei de arome proaspete descoperim sensul vietii prin noi experiente in locuri dragi sufletului, care ne intriga la detasare si abandon total. Bien Savvy dedica colectia Follow Me femeii sofisticate si inzestrate cu sex appeal debordant, EA, femeia care cultiva romantismul din sufletul si visele ei.

Colectia Follow Me este o invitatie catre femeia care viseaza la revelarea eului autentic, profund romantic si vulnerabil. Inspirata de fabuloasele povesti din visele ascunse, secrete nespuse, colectia contureaza o intriga care provoaca pasiunea. Alura feminina senzuala este celebrata prin croieli inovatoare, in culori de esenta tare, care ofera contrastul ideal intre rafinament si comoditate. Jocul dantelelor romantice, taieturile impecabile si culorile vibrante sunt o expresie a bucuriei de a visa si de a-ti urma visul.

Colectia Follow Me propune 40 de rochii, fiecare o intrupare a unui vis ascuns, ce devine o forta cu primele nuante ale rasaritului. Nu stii ce iti va aduce seara, un final tragic sau romantic, dar stii ca ti-ai urmat visul. De aceea, colectia poarta numele Follow Me. O invitatie la vis, bineinteles totul un spectacol vibrant al femeii care se transforma intr-o aparitie fascinanta.

Follow your dream, dream and dress.

You might also like:

How to Properly Acce...
Kate Moss: Gorgeous ...
BIEN SAVVY Spotted: ...
New in shop: rochia ...
0 comments