Bien Savvy Blog

BIEN SAVVY Lanseaza Colectia pentru Mirese 2017 la Harrogate Bridal Show, in UK

Bien Savvy 2017 Wedding Dresses at Harrogate Bridal Show

BIEN SAVVY lanseaza colectia pentru mirese 2017 – Let Me Love You – in aceasta toamna, in cadrul unuia dintre cele mai elegante si exclusiviste targuri de profil din lume. Timp de 3 zile, in decorul romantic al orasului englezesc Harrogate, BIEN SAVVY participa pentru cel de-al doilea an consecutiv la Harrogate Bridal Show. Retailerii si presa sunt invitati sa descopere cea mai noua colectie BIEN SAVVY in standul Q48, la Harrogate International Centre.

Pentru ca targul Harrogate Bridal Show aduce sub acelasi acoperis cele mai cunoscute branduri din industria modei pentru mirese si cele mai mari magazine, te rugam sa iti programezi o intalnire cu colegele noastre, din timp. Ne poti contacta prin email la silvia@biensavvy.ro sau la +40 743 980 888. Suntem nerabdatoare sa te intalnim si sa iti prezentam rochiile de mireasa care iti vor face miresele sa se simta si sa arate ca cele mai fericite si frumoase femei din lume.

2017-wedding-dresses-harrogate-september-2016-bien-savvy-landing-page--Large2

Colectia Let Me Love You by BIEN SAVVY este dedicata miresei contemporane, femeii care isi doreste sa straluceasca in ziua nuntii intr-o rochie luxoasa, cu o doza puternica de sex-appeal si mister, dar de o eleganta desavarsita. Rochiile din noua colectie sunt rochii ravisante, avataruri ale iubirii care exprima frumusete feminina, mister si lux suprem prin detalii lucrate manual, broderii complexe, materiale fine cu texturi unice, siluete cu decolteuri de neuitat si busturi care debordeaza de o creativitate de design fara limite.

In rochia BIEN SAVVY, mireasa atrage toate privirile, pentru ca este mandra de ceea ce poarta, pentru ca se simte superba in rochia aleasa. Meticulozitatea in dispunerea dantelei, importanta pentru alegerea detaliile de design si croiala semnatura BIEN SAVVY fac ca rochiile din colectia 2017 sa se potriveasca cu apetitul de fashion si glamour al fiecarei mirese. Rochiile flateaza trupul intr-un mod seducator, mizand pe combinatii pretioase intre straturi de tul, dantela si broderii manuale, cu decolteuri senzuale, care pun in evidenta frumusetea naturala a femeii care iubeste.

2017-wedding-dresses-harrogate-september-2016-bien-savvy-landing-page--Large3

 

Colectia de rochii de mireasa 2017 pune accent pe contrastul spectaculos intre simplitate si lux, jucandu-se cu bogatia detaliilor lucrate si aplicate manual, cu combinatii divine de dantela, tul si voal, croieli si volumetrii care subliniaza silueta. Sunt rochii cu detalii pretioase care adauga stralucire si asigura o aparitie memorabila. Artizanii din atelierul BIEN SAVVY au creat pentru aceasta colectie dedicata luxului si egoului feminin, o selectie fascinanta de aplicatii manuale, de la flori 3D care par sa pluteasca pe tul, la aplicatii hipnotizante de dantela si broderii manuale, busturi care atrag privirea prin jocul de culoare si aplicatiile complexe de broderie manuala.

2017-wedding-dresses-harrogate-september-2016-bien-savvy-landing-page--Large4

Pentru mai multe informatii despre rochiile de mireasa din colectia 2017 Let Me Love You by BIEN SAVVY, te rugam sa ne contactezi la silvia@biensavvy.ro. Pentru mai multe informatii despre participarea la Harrogate Bridal Show, poti vizita pagina de Facebook dedicata, disponibila pe acest link.

 

BIEN SAVVY

Luxury Dresses for a Woman in Love

http://www.biensavvy.ro

 

You might also like:

Love Story Bien Savv...
Get your 100 euro Gi...
Campania VIS, saptam...
Din decembrie, mires...
0 comments