Bien Savvy Blog

BIEN SAVVY ofera vouchere-cadou la Targul de nunti Expomariage

Bien Savvy la Targul de nunti Expomariage 2013

Va anuntam acum cateva zile de participarea BIEN SAVVY la Targul de nunti Expomariage de la Bucuresti, Hotel JW Marriott in perioada 18 – 20 ianuarie 2013. Revenim cu vesti imbucuratoare pentru acelea dintre voi care isi cauta rochia de mireasa de vis. Va invitam nu doar sa va bucurati privirea cu cele mai ravnite si spectaculoase rochii de mireasa din colectia BIEN SAVVY Love Story 2013, rochii superbe La Sposa 2013 si rochii din colectia Fall In Love. Mai avem cateva surprize si vrem sa va bucurati cat mai multe dintre voi de ele !

La standul BIEN SAVVY din cadrul targului de nunti Expomariage vei putea vedea un preview al noii colectii de rochii de seara si de cocktail BIEN SAVVY In The Mood Primavara – Vara 2013. Dar vestea cea mai buna, pentru care voi viitoarele mirese trebuie neaparat sa veniti la Expomariage, sunt voucherele cadou, valabile in magazinele Bien Savvy din Bucuresti Constanta si Brasov in valoare de 100 de euro. Nu trebuie decat sa probezi o rochie de mireasa sau de seara BIEN SAVVY si voila, primesti un voucher de 100 de euro care sa te aduca mai aproape de rochia visata.

Tine minte :

 Cine: BIEN SAVVY

Cand: 18-19-20 ianuarie

Unde: BUCURESTI – Expomariage 2013 – Hotelul JW Marriott, sala Ploiesti

Colectii: Love Story BIEN SAVVY 2013, preview BIEN SAVVY In The Mood Primavara-Vara 2013, La Sposa 2013,  Fall In Love.

Si ca sa va reimprospatam memoria, iata cateva dintre cele mai superbe rochii de mireasa  din cea mai recenta colectie semnata de BIEN SAVVY!

Rochie de mireasa FRENCH LOVE by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa I LOVE YOU by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa CRAZY LOVE by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa JUST LOVE by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa FLIRTING LOVE by BIEN SAVVY

You might also like:

Descopera noile roch...
Wearing Bien Savvy: ...
BIEN SAVVY Spotted: ...
Vedete in rochia Bie...
0 comments