Bien Savvy Blog

Bien Savvy prezinta colectia pentru mirese 2016 la Harrogate Bridal Show, in UK

bien-savvy-2016-luxury-bridal-collection-harrogate-england-sept-2015-site

Intre 13 si 15 septembrie, BIEN SAVVY prezinta pentru prima data colectia de rochii de mireasa 2016 la Harrogate Bridal Show, in Anglia. Lansata sub numele “Addicted to Love”, colectia 2016 este inspirata de magia iubirii.  

Rochiile de mireasa din colectia 2016 “Addicted to Love” sunt avataruri pentru femeia care traieste sub semnul iubirii. Ea viseaza la dragostea impartasita, la dragostea care iti da curaj sa treci peste obstacole. Este tipul de iubire care iti da energie sa imbratisezi orizontul, care iti da aripi. Sunt rochiile care vorbesc despre povestile nemuritoare de dragoste, povestile care ne fac sa visam cu ochii deschisi, povestile care demonstreaza ca exista iubire fara sfarsit.

Colectia 2016 de rochii de mireasa aduce in prim plan eleganta sofisticata, manifestata printr-o bogatie de aplicatii manuale, broderii tatuaj si superbe decolteuri iluzie. Fiecare rochie de mireasa din noua colectie pune accent pe mireasa: ea este cea care straluceste in rochia care pune in valoare frumusetea si farmecul ei. Fiecare rochie este un statement de stil personal si o expresie a dorintei femeii indragostite de a trai romantismul propriului basm, in care printul si printesa isi unesc destinele. Noul sezon pentru mirese este trait la BIEN SAVVY sub semnul detaliilor statement. Provocatorul spate gol si indraznetele decolteuri contrasteaza cu senzualitatea si delicatetea dantelei, a tulului si cu textura bogata a margelelor si cristalelor aplicate manual.

Viziteaza pagina evenimentului pe Facebook pentru mai multe detalii.

-

BIEN SAVVY

Luxury for a Woman in Love

http://www.biensavvy.ro

You might also like:

Purple Trends in Bri...
The Making OF: Colec...
Descopera rochia ta ...
Descopera Noua Colec...
0 comments