Bien Savvy Blog

Bien Savvy si Festivalul Brazilor de Craciun fac lumea mai buna!

Bien Savvy sponsorizeaza cea de-a XII-a editie a Festivalului Brazilor de Craciun

Festivalul Brazilor de Craciun este in acest an la cea de-a XII-a editie. Echipa Bien Savvy se alatura evenimentului caritabil in calitate de sponsor.

27 de brazi de Craciun (dintre cei mai spectaculosi) vor fi scosi la licitatie in cadrul festivalului care va avea loc pe 6 decembrie. Creatii semnate de Mihaela Drafta, Oxette, Bogdan Mihai Radu, Mark Twain International School, Ana Wagner & A. David Gallery, vor participa la licitatie alaturi de bradul presei si cel creat de copiii din centrele educationale ale organizatiei Salvati Copiii.

“Impresionanta galerie de creaţii din acest an este un motiv de mare bucurie pentru noi” a declarat Gabriela Alexandrescu, presedintele executive al organizatiei Salvati Copiii Romania. “Cu fiecare nou brad crestem posibilitatile prin care putem veni in ajutorul copiiilor si chiar al parinţilor care isi doresc să se bucure de darul de a scrie si a citi. Speram sa extindem si galeria sponsorilor in aceeasi proportie, astfel incat sa facilitam accesul la educatie al acestor familii defavorizate” a adaugat Gabriela Alexandrescu.

Ca in fiecare an, Festivalul Brazilor de Craciun ( din acest an si cu sprijinul Bien Savvy) urmareste sa stranga fonduri in beneficiul copiilor defavorizati din Romania. Pentru cei 2.500 de copiii din programele educationale ale organizatiei Salvati Copiii, Mos Craciun va veni cu darul de a citi si a scrie.

Festivalul Brazilor de Craciun este la a 12-a editie. Primele editii ale evenimentului caritabil organizat de Salvati Copiii au strans 2.484.000 euro.

You might also like:

New Year’s Eve Resol...
Wearing Bien Savvy: ...
Pe 3 aprilie, sarbat...
Vino la Expomariage ...