Bien Savvy Blog

Bien Savvy te invata cum sa alegi un buchet de mireasa perfect

Pentru ca in ziua nuntii TU vei fi in centrul atentiei, trebuie sa fii sigura ca totul este perfect. Nu doar rochia de mireasa sau machiajul sunt importante ci si buchetul de mireasa. Multe mirese nu il iau in considerare ca fiind un element esential.

Bien Savvy are o serie de sfaturi ca sa nu te impotmolesti fix la cea mai usoara si mai placuta activitate cand planuiesti o nunta: alegerea buchetului de mireasa.          

Buchetul de mireasa este unul dintre putinele elemente asupra caruia ai totala libertate de creatie. Daca rochia de mireasa ramane intre linii bine definite, alegerea florilor, a culorilor lor si designul buchetului este ocazia potrivita sa iti personalizezi lookul in ziua nuntii. Fie ca alegi un buchet de mireasa clasic in culori pastelate, sau unul in culori tari, buchetul este cel ce da tonul in aranjamentele florale pentru intreaga ceremonie.

  • Primul lucru pe care trebuie sa il tii minte cand cauti un buchet de mireasa perfect este ca rochia de mireasa si silueta influenteaza mult alegerea. Daca vrei sa fii sigura ca forma buchetului se potriveste rochiei tale alege buchetul rotund. Buchetul de mireasa rotund este cea mai frecventa alegere pentru ca se potriveste tuturor rochiilor de mireasa.

 

  • O alta alegere potrivita este buchetul de mireasa oval. Este o alegere potrivita pentru multe modele de rochii de mireasa, inclusiv cele tip printesa, sirena, Empire etc. Daca ai ales o rochie de mireasa cu accesorii pretioase dar foarte delicate, poti accesoriza buchetul de mireasa cu o brosa.

 

  • Miresele moderne pot alege variante mai indraznete ale buchetului de mireasa. Poti sa alegi un buchet de mireasa sfera, pe care il poti tine in mana sau atarnat de incheietura mainii. Nu vei avea doar mainile libere, dar vei impresiona cu o alegere mai neconventionala.

Pentru un plus de romanticism poti sa alegi un cosulet cu flori in loc de un buchet de mireasa traditional. Este un element de efect daca nunta este primavara sau vara in aer liber.

You might also like:

Rochii de Mireasa cu...
Coco Chanel: „In or...
Bien Savvy Spotted: ...
BIEN SAVVY Spotted: ...
0 comments