Bien Savvy Blog

Archive of ‘Real Brides’ category

Top 5 Tendinte Rochii de Mireasa Pentru Acest Sezon

_GMP6479

Viitoare superbe mirese, voi descoperiti si acumulati cantitati generoase de informatie cu privire la a voastra minunata nunta ce se apropie vertiginos, in special vis-a-vis de rochia visurilor voastre. Cu toate acestea, stim ca multe, poate chiar majoritatea dintre voi, va aflati in punctul in care sunteti realmente coplesite sau chiar cazute intr-o imensa confuzie in ceea ce priveste ce este de luat in seama si ce nu. Sunt atat de multe surse care enunta fel si fel de pareri unele oficiale, altele, mai putin demne de urmat, incat nu mai stim ce este veridic si ce nu.

(more…)

You might also like:

Last Call For Weddin...
How to Wear the Dres...
Recomandarea zilei: ...
Miresica, programeaz...

Planuieste intreaga nunta pornind de la rochie!

the dress_Blog2

Ce parere aveti daca v-am sugera sa alegeti mai intai de toate rochia in care va visati dintotdeauna, iar doar mai apoi sa va focusati pe orice altceva? Stim ca aceasta idee poate cauza multa confuzie, insa aveti incredere ca acest “detaliu” poate fi extrem de decisiv in buna desfasurare a acestui eveniment extrem de important in viata oricarei femei!

In general, etapele de pregatire a nuntii oricarei viitoare doamne incep cu rezervarea locatiei, continua cu incropirea meniului si a listei invitatilor, cu alegerea trupei ce va sustine atmosfera si lista poate continua, iar doar mai apoi se redirectionaza catre elementul fundamental, de altfel: rochia de mireasa.

Practic viitoarele miresici se preocupa primordial de cum se va simti oricine altcineva si nu de ele insele. Iar aceasta abordare este foarte gresita! Pentru ca tu trebuie sa fii cea mai importanta in aceasta zi! Si fii absolut sigura ca gandind astfel, totul va lua o noua turnura!

Asa ca incepe cu rochia! Ia-ti prietenele si porniti impreuna in aceasta misiune! Distreaza-te proband fel si fel de rochii, de la cele mai pretioase, pana la cele mai ridicole. Si fii absolut sigura si relaxata caci atunci cand O vei gasi, vei stii; iar dupa ce ti-O vei insusi, toata nunta ti se va asterne in fata ochilor, de la concept si pana la planificarea propriu-zisa!

 

Si nu uita sa ne anunti cat de eficient a fost acest truc pentru tine.

Cu drag,

Echipa Bien Savvy.

You might also like:

An Original Bridal B...
Bridal Look for the ...
Miresica, programeaz...
Real Brides: Andreea...

Real Brides: Madalina, rochia de mireasa aleasa Scarlet

madalina pastraveanu real bride bien savvy (5)

Madalina a stralucit in rochia ei de mireasa Scarlet.

Draga Madalina,

a fost o placere sa iti fim alaturi in ziua nuntii, in acest moment atat de important in construirea viitorului tau. Ai fost o mireasa fermecatoare, cu un stil aparte. Iti multumim ca ai ales BIEN SAVVY pentru rochia ta de mireasa si iti uram sa te bucuri de o casnicie lunga, presarata cu aventura, condimentata cu umor si traita sub semnul iubirii si al intelegerii. (more…)

You might also like:

What to Wear For New...
How to Wear the Dres...
Recomandarea zilei: ...
Real Brides: Andreea...

Real Brides: Andreea, rochia de mireasa aleasa Alexa

rochie mireasa bien savvy real brides distribuitor oradea (1)

Delicatete si frumusete absoluta – aceasta este Andreea, o superba mireasa BIEN SAVVY, in rochia Alexa, in bratele sotului si cu zambetul fericit al femeii iubite.

Draga Andreea,

iti multumim ca ai ales BIEN SAVVY pentru o zi atat de importanta. Ai stralucit in rochia ta Alexa, radiind iubire, speranta si romantism. Iti dorim o casatorie lunga, traita sub semnul iubirii si al prieteniei. (more…)

You might also like:

5 Bridal Trends to D...
Choose Sequins for a...
Pentru femeia indrag...
LIVRARE GRATUITA si ...

Real Brides: Mihaela, rochia de mireasa aleasa Alma

real bien savvy brides luxury wedding dresses mihaela (3)

Mihaela a ales pentru ziua nuntii rochia Alma, un model cu un design deosebit cu care mireasa a rezonat perfect, asortand rochia intr-un mod neobisnuit. Geaca de piele si ghetele cu tinte sunt un style statement puternic, care vorbes despre unicitatea stilului ei.

Draga Mihaela,

iti multumim ca ai ales o rochie #biensavvy care sa iti fie alaturi intr-o zi atat de importanta. Ne-a impresionat stylingul ales pentru rochia de mireasa Alma, combinatia de dur cu delicat, de puternic cu fragil, de negru cu alb. Ai fost o mireasa cu atitudine si stil deosebite, de care ne-am indragostit! (more…)

You might also like:

Top 5 Sensational We...
Top 10 Cocktail Dres...
Highlight of the Day...
Esti viitoare mireas...