Bien Savvy Blog

Ce flori si culori sa alegi pentru o nunta in aer liber

Draga miresica Bien Savvy, astazi am rugat expertul EnRose sa ofere cateva sfaturi pentru alegerea florilor si culorilor pentru cele mai frumoase nunti in aer liber.

Orice viitoare mireasa si orice viitor mire sunt unici, au stiluri de viata, pasiuni, obiceiuri, credinte diferite. Fiecare eveniment trebuie personalizat si adaptat la nevoile, dorintele si asteptarile mirilor. Vremea nuntilor simple si traditionale a apus, acum fiind momentul evenimentelor celor tematice, desfasurate in tot felul de locatii neobisnuite, cu decoratiuni inovative si tinute iesite din comun, iar nuntile in aer liber au devenit tot mai populare.

Mirii aleg varianta nuntii in aer liber din varii motive, rezultatele fiind spectaculoase. O nunta organizata intr-un astfel de ambient permite punerea in practica a unei varii palete de idei autentice in ceee priveste tematica si a elementelor de decor. Fiind un spatiu deschis si informal, organizatorii in colaborare directa cu “actorii principali” ai evenimentului, adica mirii, isi pot pune la contributie mintile creative si pot da nastere unor lucruri cu adevarat spectaculoase.

Paleta de culori la o nunta organizata in mijlocul naturii variaza de la tonuri de pastel, crem, somon sau coral, lila sau roz prafuit, la tonuri stridente de fucsia, mov, oranj, rosu aprins. Cel mai des folosite sunt acele flori care amintesc de vizitele la tara din copilarie si de plimbarile lungi pe camp, ca margaretele, macii, floarea soarelui, crinii sau iasomia. In functie de anotimp poti avea o bolta sau decoratiuni florale pentru masa mirilor din liliac alb si mov, iasomie si lalele, sau maci si spice de grau.

Buchet de mireasa rustic din flori de camp si trandafiri uscati

Buchet de mireasa EnRose cu flori de camp, frezii si trandafiri

Daca abordarea este una rustica, nuantele se vor indrepta spre mult verde, galben, accente de mustariu, maro, sau aramiu, prin intermediul unor elemente de decor la fel de rustice, precum: lemnul, crengutele, fructele de padure, conurile sau frunzele in culori de toamna. Poti avea buchetele de rozmarin si busuioc verde cu spice de grau aranjate in vaze naturale din dovleci sau pepene galben. Buchetul de mireasa poate fi realizat din floarea soarelui sau din flori galbene cu detalii verzi.

Buchet de mireasa EnRose din trandafiri si frezii galbene

EnRose

0731.321.440

office@enrose.ro

adina@enrose.ro

http://www.enrose.ro

You might also like:

Top 3 Most Expensive...
Vintage Inspiration:...
Long Weekend dedicat...
Descopera Rochia ta ...
0 comments