Bien Savvy Blog

Ce purtam la petrecerile de Craciun

Saptamana trecuta a avut loc cea de-a 12-a editie a licitatiei organizate de Salvati Copiii Romania, Festivalul Brazilor de Craciun. Cei 27 de brazi au fost licitati pentru fonduri in beneficiul copiilor defavorizati din Romania.

A fost totusi si evenimentul care a dat startul petrecerilor de Craciun elegante. In frunte cu prezentatorii galei Andi Moisescu si Andreea Raicu, invitatii au avut tinute din cele mai elegante, cu adevarat potrivite pentru o petrecere de Craciun. Culorile, accesoriile, rochiile si coafurile sunt clar de urmat pentru o tinuta de Craciun inspirata.

Olivia Steer si Andi Moisescu,Irina Florea (Pernord Ricard), Andreea Raicu si Horia Tecau

Rochiile in nuante de rosu au fost atractia serii, indeosebi rochia aleasa de Olivia Steer. Tot o rochie rosie a ales si Andreea Raicu, dar cu broderii florale din dantela. Irina Florea (Pernord Ricard) a  ales tot rosul dar manecile si cureaua cu cristale au facut tinuta mai sofisticata.

Rochie de seara BEAUTIFUL ME by BIEN SAVVY

Rochie de seara HOLLYWOOD by BIEN SAVVY

Rochie de seara DIVA by BIEN SAVVY

Irina Wagner, Diana Sucu

Irina Wagner si  Diana Sucu au ales rochii pe un umar, cu accente chic care subtiaza talia. Accentele aurii de pe rochie si bijuteriile contrasteaza placut cu textura materialului. O tinuta eleganta si inspirata pentru o petrecere de Craciun.

Rochie de seara AFRODITA by BIEN SAVVY

Amalia Nastase, Madalina Dorobantu

Desi rochia cu paiete este mai potrivita pentru o petrecere de Revelion, anumite petreceri de Craciun pot fi la fel de glamorous. Amalia Nastase a ales o rochie argintie din paiete, fara bretele si despicata deasupra genunchiului. Madalina Dorobantu a ales si ea o rochie cu paiete, dar pe negru.

Rochie de cocktail IMAGINE ME by BIEN SAVVY

Dantela poate fi la fel de stralucitoare ca paietele dar mai placuta vederii la o petrecere de Craciun mai pretentioasa.

Rochie de seara TREASURE ME by BIEN SAVVY

Pentru un look stralucitor, poti sa alegi si o rochie de seara din lycra lucios.

Rochie de seara SENSATIONAL ME by BIEN SAVVY

You might also like:

3 rochii de seara Bi...
BIEN SAVVY Spotted: ...
New in shop: 4 rochi...
New in Shop: 4 Rochi...
0 comments