Bien Savvy Blog

Cele mai stilate rochii de seara culoarea verde

Bien Savvy va prezinta in noua colectia  2017 doua modele de rochii de seara , culoarea verde crud care urmaresc discret linia corpului. Aceste rochii merg pe linia minimalismului curat  si fiecare rochie exprima definitia originalitatii stilistice. Iti poti da seama imediat ca sunt rochii usoare, feminine  in care fiecare femeie se va simti confotabil purtandu-le. Iti recomandam sa-ti asculti corpul si instinctele si sa porti cu incredere culoarea verde la rochiile de seara in sezonul 2017.

img-01

Rochie de seara sirena din crep  cu bustul accesorizat cu dantela si banda de catifea. Bustul este realizat in linia V .Rochia este indrazneata dar dominata in acelasi timp de o nuanta romantica. Este o rochie de seara din colectia Bien Savvy care iti da senzatia de suplete. Materialul acestei rochii are la baza crepul care are o textura elastica oferind lejeritate si relaxare. Este o rochie de seara care imbina in cel mai expresiv mod eleganta, designul si modernitatea.

img-002

Rochia de seara sirena din crep cu un volan amplu cazut pe umeri care combina intr-un mod efervescent  designul, culoarea si croiala. Pentru o nota feminina rochia are o deschidere pe fusta lasand sa se vada linia supla a picioarelor. Aceasta rochie de seara are un volan amplu cazut pe umeri oferind un romantism vizibil celei care allege sa o poarte. Trena  acestei rochii de seara este medie si elementul spectaculos al acestei rochii de seara este  croiala oferind o linie unduitoare celei care o va allege sa o poarte. Aceasta rochie va spune mai multe povesti decat pot sa spuna cuvintele.

img-003

You might also like:

Bien Savvy Chic Dres...
4 noi rochii de cock...
New in shop: 4 rochi...
New in Shop: 4 Rochi...
0 comments