Bien Savvy Blog

De la couture la custom made, rochia de vis devine realitate la Atelier Bien Savvy

rochii-de-seara-si-de-mireasa-pe-comanda-bien-savvy-atelier-produs-site-slider

 Adori o rochie BIEN SAVVY dar iti doresti o alta culoare sau o alta lungime? Sau poate visezi la rochia perfecta, un model unic, creat doar pentru tine? La Atelier BIEN SAVVY rochiile din vis devin realitate, materializandu-se in creatii deosebite si personalizate pentru tine, femeia care isi doreste sa straluceasca, femeia care isi doreste sa faca un style statement personal.

Consultantii de stil BIEN SAVVY te vor ajuta sa alegi materialele potrivite si iti vor oferi expertiza lor in alegerea celor mai potrivite detalii de design. Te vei bucura de intimitatea Atelierul BIEN SAVVY si de atentia totala a propriului consultant de stil.

Ne dorim sa te intalnim si sa te ajutam sa gasesti rochia in care vei straluci! Pentru programari, o poti contacta pe colega noastra Ioana la 0766 635 060 sau ioana@biensavvy.ro. Adresa Atelierului este Popa Soare 26, Bucuresti, cu program de la 9 am la 5.30 pm.

Femeia BIEN SAVVY este stylish, spirited si sexy. Isi doreste sa straluceasca, sa se simta minunat in rochia ei. In ochii ei se citeste bucuria si increderea in sine, iar pe buze poarta un zambet fermecator dat de gandul ca poarta rochia perfecta. Iata cinci dintre femeile superbe pe care le-am intalnit la Atelier si alaturi de care am reusit sa cream rochia perfecta.
exclusive-dress-by-atelier-bien-savvy--andreea

Andreea si-a dorit o rochie de mireasa ca in povesti. La Atelier am facut visul sa devina realitate.

exclusive-dress-by-atelier-bien-savvy---francisca

Francisca si-a dorit o culoare mai vesela pentru o creatie semnatura BIEN SAVVY. O alegere superba devenita realitate la Atelier

exclusive-dress-by-atelier-bien-savvy--melania

Melania a ales sa poarte rochia mult visata pentru ziua nuntii: o superba rochie sirena, cu volanase de dantela fina realizata de Atelier.

exclusive-dress-by-atelier-bien-savvy---a

Silvia a ales sa straluceasca intr-o rochie BIEN SAVVY realizata din dantela si voal si personalizata la Atelier.

-
BIEN SAVVY
Luxury for a Woman in Love
http://www.biensavvy.ro

You might also like:

How to Properly Acce...
Bien Savvy In the Mo...
Celebram dragostea: ...
Real Brides: Simina,...
0 comments