Bien Savvy Blog

Descopera cele mai noi rochii de seara BIEN SAVVY: Colectia I Love Me

rochii-seara-2016-bien-savvy-colectie-i-love-me---1

Esti in cautarea unei rochii de seara care sa te puna in valoare, care sa iti scoata in evidenta stilul unic si frumusetea? Am lansat o noua colectie de seara care propune rochii pretioase, seducatoare si rafinate, create pentru tine, femeia care isi doreste in garderoba piese bijuterie, piese unice care sa anunte lumii ca esti o femeie puternica si eleganta. Noile rochii de seara BIEN SAVVY sunt creatii spectaculoase, realizate din materiale fine si senzuale, care urmaresc linia corpului cu delicatete, fiind innobilate cu aplicatii manuale de dantela cu margele si de decolteuri statement. Colectia I Love Me iti va revolutiona garderoba si iti va da toate “armele” necesare unei nopti de seductie pe care nici tu, nici el, nu o veti uita. Indrazneste sa iesi din tipare prin eleganta si senzualitate!

Primele rochii de seara din colectia I Love Me by BIEN SAVVY sunt disponibile in catalogul nostru online, pe care il poti vizualiza aici http://bit.ly/2016-iloveme. Mai jos, am pregatit pentru tine o selectie a celor mai frumoase rochii din noua colectie. Pentru mai multe imagini si informatii pentru rochiile de mai jos, da click pe imagini. Pentru programari, ne poti contacta la office@biensavvy.ro sau 0757 370 108.

rochii-seara-2016-bien-savvy-colectie-i-love-me---2 rochii-seara-2016-bien-savvy-colectie-i-love-me---3 rochii-seara-2016-bien-savvy-colectie-i-love-me---4 rochii-seara-2016-bien-savvy-colectie-i-love-me---5 rochii-seara-2016-bien-savvy-colectie-i-love-me---6 rochii-seara-2016-bien-savvy-colectie-i-love-me---7 rochii-seara-2016-bien-savvy-colectie-i-love-me---8 rochii-seara-2016-bien-savvy-colectie-i-love-me---9 rochii-seara-2016-bien-savvy-colectie-i-love-me---10 rochii-seara-2016-bien-savvy-colectie-i-love-me---11

 Pentru a proba rochiile de seara din noua colectie te asteptam in showroom BIEN SAVVY din Bd. Cantemir nr. 2B, Bucuresti. Pentru programari, ne poti contacta la 0757 370 108 sau office@biensavvy.ro. Vino sa descoperi lux, eleganta si seductie.

Descopera colectia I Love Me: http://bit.ly/2016-iloveme

BIEN SAVVY

Luxury Dresses for a Woman in Love

http://www.biensavvy.ro

 

You might also like:

Wearing Jewelry on N...
5 Idei de Rochii pen...
New in shop: 4 rochi...
Rochii de mireasa pr...
0 comments