Bien Savvy Blog

Descopera magazinul online LOVE LOVE by BIEN SAVVY

Femeile moderne sunt femei cu o agenda atat de incarcata, incat shoppingul in magazine devine de cele mai multe ori o placere din ce in ce mai rara. Din acest motiv, BIEN SAVVY lanseaza magazinul online LOVE LOVE, cu design minimalist, o interfata usor de accesat, modalitati de plata rapide si sigure, transport si retur gratuit pentru orice comanda. Colectia este actualizata des pentru a corespunde cerintelor de fashion si agenda ale femeiiĀ  moderne.

Si pentru ca orice poveste de dragoste are nevoie de sustinere, BIEN SAVVY iti pune in cont 200 de lei pe care ii poti folosi la prima achizitie Love Love daca te inscri la newsletter-ul magazinului.

BIEN SAVVY a lansat recent o noua linie vestimentara pentru femeia moderna, cocheta si originala care cauta alternative accesibile si seducatoare la moda high street. LOVE LOVE a fost creata din dorinta BIEN SAVVY de a crea rochii nu doar de ocazie si pentru fiecare ocazie. LOVE LOVE propune piese vestimentare feminine si comode, rochii si fuste care nu au cum sa lipseasca din garderoba ta de zi cu zi. Femeia rafinata se va indragosti de piesele vestimentare propuse de noua linie fashion BIEN SAVVY.

You might also like:

Vino la standul BIEN...
Exclusive Client Pre...
Event: 9 Mai, Crown ...
BIEN SAVVY Spotted: ...
0 comments