Bien Savvy Blog

Descopera Noua Colectie de Seara la Exclusive Client Preview, Joi, 26 Noiembrie

rochii-de-seara-noi-2016-bien-savvy---client-preview

Pregateste-te pentru sezonul sarbatorilor cu rochiile de seara din noua colectie BIEN SAVVY: I Love… Me. Vino Joi, 26 noiembrie 2015, in #biensavvy Bucuresti.

Asteptarea  a luat sfarsit! It’s Time for A New Dress si am pregatit ocazia potrivita pentru ca tu sa te intalnesti cu rochia perfecta. Rochia in care vei straluci in noul sezon al petrecerilor glamorous, al serilor petrecute la bratul lui, zambind, iubind si traind intens. Joi, 26 noiembrie, te invitam sa descoperi cea mai noua colectie de seara BIEN SAVVY: I Love… Me.

La sfarsit de noiembrie, ti-am pregatit ziua perfecta de shopping. Pentru o zi, vei putea experimenta noile rochii de seara.  O sa ai o zi de joi cum n-a mai fost alta. Vino sa te rasfatam cu rochii superbe, detalii statement, decolteuri spectaculoase, materiale rafinate si creatii demne de red-carpet. Imagineaza-ti ca in noul sezon, vei putea face un style statement intr-una din cele mai noi rochii de seara semnate BIEN SAVVY.

Nu esti curioasa sa vezi ce modele superbe am pregatit?

Exclusive Client Preview se intampla in showroom BIEN SAVVY din Bd. Cantemir nr. 2B, Bucuresti, joi 26 noiembrie, intre 10 am si 8 pm. Pentru mai multe informatii, te invitam sa ne contactezi la 0757 370 108 sau office@biensavvy.ro.

new-bien-savvy-evening-dresses-collection-1

Descopera colectia I Love… Me, joi, 26 noiembrie, la Exclusive Client Preview

new-bien-savvy-evening-dresses-collection-2

BIEN SAVVY

http://www.biensavvy.ro

Luxury for a Woman in Love

You might also like:

Come Discover the LO...
BIEN SAVVY Spotted: ...
BIEN SAVVY Spotted: ...
Poarta rosu, culoare...
0 comments