Bien Savvy Blog

Descopera o noua rochie, o noua dragoste la New Arrival Friday

rochie-de-seara-noua-bien-savvy-new-arrival-friday-30.10-homepage

 

Vineri, 30 octombrie, te invitam la New Arrival Friday. Vino sa descoperi, in exclusivitate, o noua rochie de seara BIEN SAVVY, o piesa care va deveni o noua dragoste in viata ta. In the Spirit for Red este o rochie care se poate proba doar vineri, 30 octombrie, in magazinul BIEN SAVVY din Bucuresti, cu programare la 0757 370 108 sau office@biensavvy.ro. Numarul programarilor este limitat, te rugam sa ne contactezi din timp.

In the Spirit for Red este o rochie de seara sirena, realizata din crepe, materialul in voga al noului sezon. Talia este subliniata cu un peplum elegant si fluid, care armonizeaza topul nude innobilat cu dantela florala si fusta stretch sirena.  Topul este detaliul statement al acestei rochii de seara, unde dantela florala spectaculoasa imbraca decolteul, exprimand senzualitate si haute couture. Aceasta rochie de seara rosie este piesa perfecta pentru petrecerile sezonului rece!

rochie-de-seara-noua-bien-savvy-new-arrival-friday-1

 

Descopera aceasta rochie de seara sirena vineri, 30 octombrie 2015, in magazinul BIEN SAVVY Bucuresti, situat pe Bd. Cantemir nr. 2B. Pentru programari ne poti contacta la office@biensavvy.ro sau 0757 370 108. Te asteptam cu drag.

 

BIEN SAVVY

Luxury for a Woman in Love

http://www.biensavvy.ro

Image Credit: We Love Couture

You might also like:

BIEN SAVVY lanseaza ...
BIEN SAVVY Spotted: ...
Bien Savvy este in M...
Wearing BIEN SAVVY: ...
0 comments