Bien Savvy Blog

In topul tendintelor anul acesta, rochiile alb-negru

Anul acesta, cele mai sic rochii de seara si de cocktail sunt rochiile alb-negru. Decolteul, talia, decupajele geometrice, detaliile senzuale si croiurile arata spectaculos cand sunt accentuate de puternicul contrast alb-negru. Pe catwalk, in moda pret-a-porter, haute couture, tinutele casual, de zi, de ocazie si ba chiar rochiile de mireasa se joaca cu aceasta combinatie sic pentru a crea tinute spectaculoase, foarte rafinate si foarte sic.

Directorul creativ Valentino, Pierpaolo Piccioli, explica in cuvintele cele mai potrivite tendinta contrastelor alb-negru. „Ne-am dorit sa surprindem emotia senzualitatii intime, o emotie foarte spirituala si poetica – femeile ca noi Madonne” a spus Piccioli despre ultima colectie Valentino. Adevarul este ca aceste combinatii sunt puternic feminine, provocatoare si curajoase, dar cel mai important intime si perfecte pentru a sublinia eleganta femeii.

Rochie de seara IN THE MOOD FOR FASHION by BIEN SAVVY din dantela alba si catifea neagra

Valentino, Balenciaga, Marc Jacobs, Chanel, Jason Wu, Oscar de la Retna, Balmain, Louis Vuitton si celelalte mari nume ale modei au celebrat femeia cu creatii alb-negru elegante si rafinate. Anul acesta, combinatia alb-negru in moda este o celebrare a misterului feminin: albul anunta inocenta si puritatea femeii, in timp ce negrul accentueaza aceste trasaturi facand misterul feminin sa para si mai complex. Materialele si croiurile care se bucura de aceasta tendinta sic sunt dintre cele mai variate, incepand cu pielea si continuand cu materialele vaporoase si broderii superbe. Continua cu dungi verticale, orizontale, structuri geometrice, imprimeuri de sah, buline si volane arhitecturale.

Rochie de seara IN THE MOOD FOR A BEAUTIFUL LIFE by BIEN SAVVY din dantela alba si neagra, cu spatele gol, cu accent pe evidentierea bustului si taliei

Rochie de seara IN THE MOOD TO KEEP HIM din dantela neagra si tafta alba

Rochie scurta IN THE MOOD FOR MARRYING din dantela alba si accente discrete negre pe talie

Rochie de cocktail IN THE MOOD FOR PERFECTION din dantela alba brodata, cu dublura de dantela neagra pe dedesubt

You might also like:

Lace Dresses Take th...
4 Very Festive Cockt...
BIEN SAVVY Spotted: ...
Descopera cea mai no...
0 comments