Bien Savvy Blog

Indraznet sau Delicat, ce decolteu vei alege pentru ziua nuntii?

detaliu-decolteu-rochie-mireasa-2015-bien-savvy-love-me-forever-82

Rochie de mireasa Rebecca cu decolteu adanc in V si top din dantela cu aplicatii manuale de cristale, colectia Love Me Forever 2015 by BIEN SAVVY. Click aici pentru mai multe imagini.

Indraznete, delicate, seducatoare sau misterioase, decolteurile rochiilor de mireasa din colectia Love Me Forever 2015 sunt detalii fermecatoare prin care viitoarele mirese isi pot exprima stilul si individualiza lookul pentru ziua cea mare. Decolteul iluzie ar putea fi detaliul perfect pentru femeia care isi doreste sa faca un statement de stil personal. Femeia care iubeste luxul si vrea sa fie in centrul atentiei va straluci intr-o rochie de mireasa cu un decolteu ravisant in V. Mireasa care isi doreste un look romantic, va adora decolteul in forma de inima. 

detaliu-decolteu-rochie-mireasa-2015-bien-savvy-love-me-forever-1

Rochie de mireasa Agatha cu decolteu adanc in V si detalii tatuaj realizate manual din dantela aplicata. Click aici pentru mai multe imagini.

detaliu-decolteu-rochie-mireasa-2015-bien-savvy-love-me-forever-4

Rochie de mireasa Angelica cu decolteu semi-sweetheart si accesoriu cu voal pentru accentuarea taliei, colectia Love Me Forever 2015 by BIEN SAVVY. Click aici pentru mai multe imagini.

detaliu-decolteu-rochie-mireasa-2015-bien-savvy-love-me-forever-6

Rochie de mireasa Antonia cu decolteu sweetheart si bretele late din dantela, colectia Love Me Forever 2015 by BIEN SAVVY. Click aici pentru mai multe imagini.

detaliu-decolteu-rochie-mireasa-2015-bien-savvy-love-me-forever-7

Rochie de mireasa Sandra cu decolteu in forma de inima imbracat in tul fin cu aplicatii manuale de dantela florala, colectia Love Me Forever 2015 by BIEN SAVVY. Click aici pentru mai multe imagini.

detaliu-decolteu-rochie-mireasa-2015-bien-savvy-love-me-forever-81

Rochie de mireasa Alma cu decolteu adanc in V si crapatura inalta pe picior, colectia Love Me Forever 2015 by BIEN SAVVY. Click aici pentru mai multe fotografii.

detaliu-decolteu-rochie-mireasa-2015-bien-savvy-love-me-forever-0

Sonya, rochie de mireasa printesa cu detalii tatuaj si decolteu iluzie, colectia Love Me Forever 2015 by BIEN SAVVY. Click aici pentru mai multe fotografii.

BIEN SAVVY

Luxury for a Woman in Love

http://www.biensavvy.ro

You might also like:

Season Bridal Trends...
Coco Chanel: „In or...
The Wedding Dress Tr...
Vino la Bridal Sampl...
0 comments