Bien Savvy Blog

Miresele intreaba: Cum aleg voalul de mireasa?

Vei avea de facut multe alegeri legate de tinuta ta de mireasa. Unele din ele vor fi mai dificile, ca de exemplu alegerea voalului de mireasa. Nimeni nu se asteapta sa stii toate aceste lucruri dinainte, dar odata ce incepi cumparaturile, trebuie sa stii ce tipuri de voaluri de mireasa se vor potrivit cu forma fetei, cu rochia si cu trendurile de sezon.

Cand vine vorba de voalul de mireasa, trebuie sa stii ca secretul sta in lungime. Unele rochii de mireasa se potrivesc de minune cu voaleta sau cu voalul tip catedrala, in timp ce altele se potrivesc mai bine femeilor inalte, decat celor mignone. Ca sa eviti un esec de stil chiar in ziua nuntii, iata cateva sfaturi despre cum alegi voalul in functie de rochia de mireasa:

Voalul scurt

Rochie de mireasa BEAUTY QUEEN by BIEN SAVVY

Voalul scurt/voaleta pare a fi de inspiratie retro, insa se va potrivi de minune si rochiilor cu croi mai modern, tip sirena. Voaleta nu este doar un element chic, ci si unul foarte practice. Voalul scurt este lejer si usor, dar in acelasi timp adauga un pic de “dramatism” tinutei, fie ea vintage/retro sau moderna.

Voalul pana la umeri

Rochie de mireasa PROMISES by BIEN SAVVY

Rochiile de mireasa simple cu corset si fusta cu volum pot fi accentuate printr-un voal pana la umeri sau semi-mediu. Adesea, miresele aleg sa prinda acest voal in crestetul capului, lasand primul strat in fata si restul pe spate.

Miresele cu fata in forma de inima sau triunghiulara vor fi cele mai avantajate de acest voal.

Voalul mediu

Rochie de mireasa HONEYMOON by BIEN SAVVY

Voalul mediu este alegerea care ofera cea mai multa libertate cand vine vorba de coafura. Se poate prinde in crestetul capului, la sau deasupra cefei si chiar sub coc. In 2011, voalul mediu , lung pana la coate sau talie a fost printre cele mai urmarite trenduri in moda pentru mirese. Se potriveste foarte bine cu rochiile de tip A si Empire.

Este de asemenea o alegere potrivita pentru miresele cu fata rotunda.

Voalul tip capela si voalul tip catedrala

Rochie de mireasa PERFECT DAY by BIEN SAVVY

Acest tip de voal de mireasa se poarta de obicei cu rochii tip ball gown. Voalul capela va depasi cu 15-20 cm lungimea rochiei de mireasa. Este un tip de voal de mireasa foarte elegant dar nu foarte practic.

Voalul tip catedrala este de asemenea foarte lung si foarte elegant. Daca nu te deranjeaza lungimea, atunci alege un voal catedrala cu marginile brodate cu dantela pentru un look regal.

You might also like:

Buy the perfect wedd...
Get The Look Of An U...
Inspiratie pentru mi...
BIEN SAVVY News: Am ...
0 comments