Bien Savvy Blog

Nou in shop: 4 rochii de seara in linie A perfecte pentru a sublinia talia

2016 rochie de seara in linie a bien savvy

Rochia in linie A este perfecta pentru a sublinia talia si a crea o silueta armonioasa

Suntem in mijlocul sezonului de nunti si petreceri si intrebarea cea mai frecventa pe buzele femeilor este “Eu cu ce imbrac?”. Stim ca trebuie sa porti o tinuta in care nu doar sa stralucesti, dar care sa fie confortabila si sa se potriveasca siluetei tale. De aceea, saptamana aceasta, am ales 4 rochii de seara in linie A ca propuneri de tinute pentru evenimentele importante din viata ta. Sunt rochii in care vei fi in centrul atentiei, nu doar pentru materialele si detaliile de design, dar si pentru croiul in linie A care subliniaza talia si creeaza o silueta armonioasa. 

Rochia de seara in linie A este un model clasic si elegant, care dorita fustei cu volum se potriveste aproape oricarui tip de silueta. Este o alegere perfecta indeosebi pentru femeile mignone, deoarece creeaza iluzia unei siluete inalte si foarte bine proportionata. Topul este de obicei mulat, punand accent pe linia umerilor si a bustului, in timp ce fusta creeaza volum de la solduri in jos. Rezultatul este o talie de invidiat si un look demn de covorul rosu.

Rochie de seara MY SECRET DRESS bien savvy 2016 my secret

Rochie de seara MY SECRET DRESS cu bust brodat manual cu dantela, margele si fusta cu volum din satin. Click aici pentru mai multe imagini.

Rochie de seara MY SECRET NATURE bien savvy 2016 my secret

Rochie de seara MY SECRET NATURE cu top brodat manual cu dantela si margele si fusta din satin. Click aici pentru mai multe imagini.

2016 rochie de seara MY SECRET ROSE bien savvy 2016

Rochie de seara MY SECRET ROSE cu bust realizat din dantela rosie si fusta din satin. Click aici pentru mai multe imagini.

Rochie de seara 2016 My Secret World by BIEN SAVVY

Rochie de seara neagra MY SECRET WORLD, cu croi in linie A si talie Empire, realizata din dantela si triplu voal. Click aici pentru mai multe imagini.

BIEN SAVVY

Luxury for a Woman in Love

http://www.biensavvy.ro

You might also like:

Hot Fashion Trends o...
3 rochii de seara Bi...
Nou in magazin: roch...
BIEN SAVVY Spotted: ...
0 comments