Bien Savvy Blog

O mireasa conservatoare sau… moderna?

Multe femei vad nunta si tinuta de mireasa ca lucruri bine definite, cu un stil anume, cu reguli de vestimentatie clare. Insa nu toate femeile sunt de acord cu viziunea traditionala asupra nuntii si miresei. Toate isi doresc sa fie cea mai frumoasa mireasa, sa aiba cea mai personala si impresionanta rochie si absolut toate isi doresc sa aiba un look de neuitat…si de invidiat!

Rochie de mireasa FRENCH LOVE by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa SENSUAL LOVE by BIEN SAVVY

E anul 2012, si miresele nu mai sunt de mult timp limitate la a alege doar rochii conservatoare, inchise, incorsetate si conformiste. Designerii au pregatit creatii din cele mai variate: de la traditionalele A-line cu maneci lungi la rochii de mireasa scurte cu decolteu adanc si/sau cu spatele gol. Accesoriile, machiajul si coafura sunt la fel de variate, existand cateva alegeri inspirate pentru orice mireasa, fie ea conservatoare sau moderna.

Rochiile de mireasa stil A-line sunt modelele preferate ale multor femei pentru ca sunt create astfel incat sa subtieze silueta si sa puna in valoare umerii. Cu maneci scurte (sau lungi), brodate din dantela si cu talia accentuata delicat de o panglica de satin, sau pe un umar, cu broderii superbe cu motive floraleĀ  si trena, rochia de mireasa este impresionanta cand designul modern intalneste tiparul traditional.

Rochie de mireasa LOVE ME by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa I WANT LOVE by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa GIRL OF MINE by BIEN SAVVY

Miresele care vor un look modern au la dispozitie rochii din cele mai spectaculoase. Rochiile de mireasa cu spatele gol tip sirena raman printre favorite, dar la fel si rochiile de mireasa indraznete, cu decupaje senzuale, dantela brodata si elemente de design care le scot din anonimat.

Rochie de mireasa SECRET LOVE by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa MEET LOVE by BIEN SAVVY

Partea buna este ca chiar si rochiile de mireasa conservatoare, croite urmand linia traditionala au elemente moderne. Designerii au reinventat modele vechi, folosind materiale, culori, croieli si detalii inovatoare. Pe scurt, fie ca vrei un look de mireasa conservator sau modern, ai cu siguranta ce sa alegi. Rochiile de mireasa din 2012 si 2013 sunt cu adevarat divine!

You might also like:

Wedding Dresses and ...
Top Bridal Trends fo...
Highlight of the Day...
Real Brides: Natalie...
0 comments