Bien Savvy Blog

Pe 3 aprilie, sarbatoreste cu noi 10 Fabulous Years in Romania

10-years-in-romania-bien-savvy-2015

Pe 3 aprilie, sarbatoreste cu noi 10 Fabulous Years in Romania! Cadoul nostru pentru tine: 50% reduceri la rochiile de seara din colectia Follow Me 2015 si…. multe alte surprize!

Pentru ca ai fost alaturi de noi timp de 10 ani frumosi, in care ne-am bucurat, ne-am redescoperit si am trait impreuna clipe emotionante, dorim sa sarbatorim acest eveniment cu tine. Am pregatit o zi fabuloasa de shopping in BIEN SAVVY Bucuresti (Atelier), Brasov si Constanta, cand cele mai frumoase rochii de seara si de cocktail din colectiile BIEN SAVVY vor avea preturi fabuloase. Rochiile de seara din colectia Follow Me sunt reduse cu 50%.

Vei descoperi rochiile de seara din colectiile BIEN SAVVY si La Sposa care starnesc pasiuni: Follow Me, Fall in Love, Vanity, In the Mood, Moments si make a WISH. Sunt rochiile de seara de care te-ai indragostit, in care ti-ai dorit sa stralucesti la evenimentele importante din viata ta.

Te asteptam vineri, 3 aprilie, intre 10 AM si 8 PM in BIEN SAVVY Bucuresti (Atelier Popa Soare 26), Constanta (Bd. Ferdinand 19) si Brasov (Bd. 15 noiembrie 36). Prima venita, este prima servita. Vino insotita doar de o prietena si fii pregatita sa imparti cabina de proba. Spatiul este limitat si ne dorim ca fiecare dintre voi sa se bucure de aceasta zi.

bien-savvy-10-years-in-romania-3-aprilie-2015-reduceri-rochii-seara

bien-savvy-10-years-in-romania-3-aprilie-2015-reduceri-rochii-seara-1

bien-savvy-10-years-in-romania-3-aprilie-2015-reduceri-rochii-seara-3 bien-savvy-10-years-in-romania-3-aprilie-2015-reduceri-rochii-seara-4 bien-savvy-10-years-in-romania-3-aprilie-2015-reduceri-rochii-seara-5

Pentru mai multe informatii acceseaza http://www.biensavvy.ro si pagina de Facebook Bien Savvy.

Parteneri media: ViitoareMireasa.ro, Kudika.ro, Garbo, FeteleStiu.ro, Kfetele.ro, Acasa.ro , TABU

 

You might also like:

Evening Dresses for ...
Descopera colectia p...
New in shop: Rochii ...
Vineri, pe 4 septemb...
0 comments