Bien Savvy Blog

Propuneri pentru noaptea de Revelion: rochii din dantela si catifea

Tu te-ai pregatit pentru cea mai glamorous petrecere a anului? E timpul sa iti alegi rochii spectaculoase, accesorii de vis, o coafura in trend si un machiaj impresionant. Dar sa incepem cu inceputul: ce rochie te-ai gandit sa porti de Revelion?

Rochie de cocktail INCREDIBLE ME by BIEN SAVVY

Orice ai alege pentru petrecerea de Revelion, tinuta trebuie sa indeplineasca cateva cerinte: trebuie sa fie sofisticata, glamour si in tendinte. Rochia cu paiete pare alegerea cea mai evidenta, nu? Dar exista si alte rochii care vor face o impresie la fel de buna ca rochia cu paiete.

Sugestia Bien Savvy pentru noaptea de Revelion este sa porti rochii din dantela si catifea (bineinteles daca rochia cu paiete nu este „your thing”). Chiar daca nu au stralucirea paietelor, rochiile din dantela si catifea sunt tinute fabuloase si glamour, din materiale rafinate, culori tari in tendinte si un design atat de senzual ca celorlalti invitati le va fi imposibil sa isi mute privirea de la tine.

Rochie de seara APPRECIATE ME by BIEN SAVVY

Daca vrei sa porti o rochie din dantela pentru petrecerea de sfarsit de an, trebuie sa stii ca ai destul de multe modele la dispozitie. Sunt rochii cu spatele gol si/sau cu decupaje senzuale care te vor pune in centrul atentiei, sunt rochii pe un umar care te vor face sa arati si sa te simti ca o zeita. Sunt rochii in culori si texturi care sunt orice mai putin discrete.

Rochie de seara din chiffon cu insertii de dantela GRACIOUS ME by BIEN SAVVY

Rochie de seara RAVISHING ME by BIEN SAVVY

Rochiile de dantela sunt de obicei alegerea cea mai potrivita daca vrei un look romantic sau aristocratic. De exemplu, o rochie fluida din chiffon si insertii fine de dantela vor crea o alura romantica in timp ce rochiile din dantela (in intregime) au un aspect aristocratic, de „royalty”.

Rochie de seara ESSENTIAL ME by BIEN SAVVY

Rochie de cocktail BEAUTY by BIEN SAVVY

Rochie de cocktail SOPHIE’S CHOICE by BIEN SAVVY

Daca ai ales o rochie de dantela, lunga sau scurta, pentru Revelion ar trebui sa stii ca accesoriile sunt pretentioase. Poti sa alegi un colier de perle, dar trebuie sa fie foarte minimalist, la baza gatului, bine delimitat de rochia cu dantela.

You might also like:

How to choose the pe...
2012’s Most Beautifu...
Bridal Trends in 201...
Alege o rochie albas...
0 comments