Bien Savvy Blog

Rochii de mireasa: intre bizar, nonconformist si indecent

Cum multe dintre voi isi cauta rochia de mireasa care sa le vina cel mai bine, nu doar din punct de vedere al siluetei, dar si al personalitatii, am pregatit o lista a unor rochii de mireasa care sunt cel putin neobisnuite. Lasand prejudecatile la o parte si amintindu-ne ca fiecare mireasa trebuie sa fie originala si poate sa poarte orice tip de rochie pentru ca este ziua ei, nu a invitatilor, va prezentam cateva rochii de mireasa care variaza de la bizar, nonconformist si indecent. Apropo, inainte sa trageti concluzii, nu doar celebritatile poarta rochii de mireasa neconventionale.

Rochie de mireasa neagra Vera Wang


Rochiile de mireasa negre erau pe vremuri de neconceput. Dar rochiile de mireasa negre semnate de Vera Wang au obisnuit ochiul cu astfel de alegeri. Sa porti o rochie de mireasa neagra va fi cu siguranta greu de explicat familiei, dar daca tu crezi ca ti se potriveste si arata bine, vei fi o mireasa nonconformista cu siguranta, dar fericita „in pielea ta”, mai ales daca esti adeptata stilului goth.

Rochie de mireasa din ciocolata alba

Multe femei se supun la chinuri grele pentru a scapa de kilogramele care nu le lasa sa incapa in rochia de mireasa. Adio ciocolata pentru cateva luni. Un designer si o ciocolaterie au decis sa imbine dulcele cu frumosul si a facut o rochie de mireasa din ciocolata. Rochia de mireasa delicioasa a fost prezentata la Saptamana Ciocolatei in 2008 de casa de moda Ian Stuart Brides si Rococo Chocolates.

Rochie de mireasa din hartie

Cu o rochie de mireasa din hartie trebuie neaparat sa te asiguri ca in ziua nuntii nu o sa ploua sau sa ai grija sa nu versi nimic pe ea. Arata intradevar la fel de frumoasa ca o rochie din tafta cu flori din dantela. Si pare si usoara.

Rochie de mireasa Kaviar Gauche

 Anul trecut, cam pe vremea aceasta, avea loc Saptamana Modei de la Berlin, iar casa de moda germana Kaviar Gauche isi prezenta ultima colectie de rochii de mireasa. Designerii casei de moda, Alexandra Fischer-Rohler si Johanna Kuhl au decis sa aduca ceva nou, demn de Lady Gaga si Rihanna. Din rochia de mireasa conventionala nu a ramas decat culoarea alba, pentru ca designerii si-au imbracat modelul intr-un sutien fara bretele, dar legat de gat, un bikini foarte minuscul si un voal diafan. Rochia de mireasa cu bikini a devenit instantaneu cea mai indecenta rochie de mireasa. Daca Pamela Anderson s-ar casatori astazi, sigur ar miza pe rochia celor de la Kaviar Gauche.

“Rochia de mireasa” purtata de Pamela Anderson in 2006 cand s-a casatorit cu Kid Rock

You might also like:

Vesti bune: se desch...
Wedding Dresses and ...
How to Wear the Wedd...
Bien Savvy la Barcel...
0 comments