Bien Savvy Blog

Rochii de mireasa la reduceri 2012, ultima strigare!

In weekendul ce tocmai s-a incheiat, rochiile de mireasa BIEN SAVVY au fost prezente la Marriage Fest in Piata Constitutiei. Bien Savvy a afisat piesele emblematice ale colectiei de rochii spectaculoase Love Story by Bien Savvy 2013. Nu doar miresele s-au bucurat de rochii. Bien Savvy a adus la Marriage Fest si cele mai vandute piese ale colectiei de rochii de seara Fall In Love si La Sposa 2013.

In ultimele doua saptamani, miresele care au cautat rochii de mireasa la reduceri au avut sansa sa isi implineasca visul cu ocazia „Here Comes THE DRESS! Bridal Outlet”. Evenimentul de reduceri pentru rochii de mireasa organizat de Bien Savvy a pus la dispozitia mireselor din Bucuresti si Constanta peste 250 de rochii si discounturi de pana la 70%.

Daca ai ratat rochiile Bien Savvy la evenimentele de bridal outlet din Bucuresti si Constanta, mai ai o sansa!

Rochie de mireasa BEAUTY QUEEN by BIEN SAVVY

Ultima locatie de pe lista „Here Comes THE DRESS! Bridal Outlet” by BIEN SAVVY este Brasov. Timp de trei zile (7-8-9 noiembrie 2012), miresele care inca isi cauta rochia de mireasa perfecta au sansa sa si-o cumpere la un pret redus. Tine minte: 3 zile de shopping, discounturi de pana la 70% si peste 250 de rochii de mireasa. Fa-ti o programare la numarul de telefon: 0757 415 563.

Iata cateva din rochiile de mireasa spectaculoase pe care le vei putea cumpara la evenimentul de bridal outlet din Constanta:

Rochie de mireasa FAME AND FORTUNE by BIEN SAVVY

Rochiile de mireasa tip sirena au fost atractia anului 2012. Sunt rochii care urmeaza liniile corpului si pun in evidenta bustul. Femeile care au o silueta de invidiat ar putea sa ia aceste rochii de mireasa in considerare pentru un look fabulos.

Rochie de mireasa HONEYMOON by BIEN SAVVY

Rochiile de mireasa tip empire sunt cea mai buna varianta pentru femeile care vor sa isi subtieze silueta. Aristocratice, elegante si romantice rochiile de mireasa empire cu corsaj, dantela si accesorii pretioase sunt intotdeauna impresionante.

Rochie de mireasa IN LOVE by BIEN SAVVY

Dantela a fost anul acesta cel mai pretios material. Rochiile de mireasa de dantela au fost reinventate de designeri folosind croiuri moderne, aplicatii de cristal si liniile corpului. Alege o rochie de dantela daca vrei un look ravasitor.


You might also like:

Are You an Old-Fashi...
The Wedding Dress wi...
13 - 15 Februarie 20...
Tendinte florale pen...
0 comments