Bien Savvy Blog

Rochii de mireasa printesa 2017 by BIEN SAVVY

Fiecare mireasa are propriile sperante in cea mai frumoasa si emotionanta zi din viata ei dar avand  in vedere multiplele alegeri intre o rochie de mireasa de bal, o rochie de mireasa linia A , o rochie de mireasa curgatoarea sau feminina rochie de mireasa sirena  sfatuim orice mireasa sa incerce o rochie de mireasa printesa.

1 ROCHIE DE MIREASA THE SWEETEST

Doar pentru romatismul pe care il simti proband o rochie de mireasa printesa si tot se merita.

2 ROCHIE DE MIREASASWEET PRINCESS

Rochiile de mireasa printesa de la BIEN  SAVVY scot in evidenta talia si corsajul bine executat si se remarca prin detaliile de finete cum ar fi : nasturii imbracati in dantela, busturile brodate cu dantela fina, dantala cu fir de matase.

3

Rochiile stil printesa BIEN  SAVVY au trene curgatoare care fac o mireasa sa se simta ca o regina.

4 ROCHIE DE MIREASA SWEET GLORY

Alegerea tipului potrivit de trena este determinata de formalitatea si locul ceremoniei, de stilul rochiei si de inaltimea miresei.

5 ROCHIE DE MIREASA SWEET DESIRE

De asemenea consulatii matrimoniali BIEN  SAVVY recomanda incercarea rochiillor de mireasa stil printesa pe diferite nuante pentru a se vedea care este cea mai potrivita cu tonul pielii.

6 ROCHIE DE MIREASA SWEET CANDY

Alege- ti rochia de mireasa care te va face sa te simti cea mai frumoasa in ochii lui…pana la urma doar dragostea conteaza.

You might also like:

Top 10 Evening Dress...
Bien Savvy lanseaza ...
Wearing Bien Savvy: ...
Wearing Bien Savvy: ...
0 comments