Bien Savvy Blog

Secretul rochiei de mireasa perfecta? Tendintele de sezon

Fiecare femeie are propriul stil si propria viziune asupra rochiei de mireasa. Multe dintre noi ne imaginam rochia in cele mai mici detalii si ne e greu sa ne imaginam ca am putea purta alta rochie. Dar e bine sa stii care sunt tendintele de sezon in moda pentru mirese daca vrei un look nu doar perfect, ci si de neuitat!

Rochia de mireasa cu maneci lungi

Desi au trecut aproape doi ani de la nunta regala de la Palatul Buckingham, rochia de mireasa purtata de Kate Middleton continua sa faca furori in lumea modei. Designerii raman indragostiti de rochia de mireasa cu maneci lungi si/sau cu dantela. Rochiile de mireasa cu maneci lungi si dantela sunt romantice si delicate, chic si cu un usor aer de epoca, in timp ce rochiile usor avangardiste sunt sofisticate si feminine.

Rochie de mireasa FRENCH LOVE by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa PRIVATE LOVE by BIEN SAVVY

Rochia de mireasa cu bijuterii

Nu multe sunt ocaziile pentru rochii cu adevarat sclipitoare, dar ziua nuntii este o ocazie perfecta pentru o rochie plina de stralucire. In 2013, unul dintre trendurile cele mai apreciate sunt bijuteriile pe rochia de mireasa. Fie pe maneci, pe corset sau pe fusta, bijuteriile sunt accesorii care te vor scoate din anonimat.

Rochie de mireasa I LOVE YOU by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa LOVE FANTASY by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa FAME AND FORTUNE by BIEN SAVVY

Rochia de mireasa cu funda

Pentru 2013, detaliul cel mai chic pe rochia de mireasa este funda. Pe spate, pe talie, pe sold, peste tot, doar pe fusta sau pe umar, funda face ca intreaga tinuta sa para si mai eleganta, mai stylish si mai delicata.

Rochie de mireasa LOVE STYLE by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa LOVE ME by BIEN SAVVY

Rochia de mireasa cu peplum in trepte

In 2012, peplum a fost una din cele mai chic tendinte in colectiile designerilor. In 2013, designerii au regandit conceptul si au optat pentru rochii de mireasa cu peplum in trepte. La fel de sofisticat dar mai „relaxat”.

Rochie de mireasa TOUCH OF LOVE by BIEN SAVVY

You might also like:

Most Bizarre, Indece...
Vintage Inspiration:...
9 Fabulous Short Wed...
Descopera rochia ta ...
0 comments