Bien Savvy Blog

Sydney este rochia-premiu a lunii iulie la UKbride

sydney-bien-savvy-wedding-dress-uk-bride-549-x-330-800x600

Avem vesti minunate pentru viitoarele mirese din UK! Pentru a sarbatori venirea BIEN SAVVY in Anglia, la Harrogate Bride Show in aceasta toamna, am hotarat sa oferim rochia Sydney ca premiu al lunii iulie catre abonatii UKbride Power User.

Sydney este o rochie superba, o silueta sirena creata din dantela fina, cu motive florale, tafta pretioasa si tul rafinat. Este o rochie de mireasa care redefinestes clasica sirena prin detaliile spectaculoase:  decolteul iluzie in forma de inima subliniaza linia bustului, accesoriul din talie este realizat manual cu cristale si margele, in timp ce tulul care pleaca din talie, subliniaza silueta, adaugand o nota de glamour si rafinament tinutei. Spatele gol si trena, detaliile semnatura ale rochiei BIEN SAVVY, vin sa completeze detaliile unei rochii deosebite.

Pentru a participa la concurs, trebuie sa fie utilizator UKbride Power User. Detalii aici.

luxury wedding dress 2015 bien savvy love me forever (27)

Aceasta rochie de mireasa a fost creata pentru tine, femeia indragostita care isi doreste sa se simta cea mai frumoasa femeie. Exprima dragostea ta si spune povestea iubirii tale cu Sydney. Click aici pentru mai multe imagini.

Pentru programari in magazinele BIEN SAVVY din Bucuresti, Constanta si Brasov ne poti scrie la office@biensavvy.ro.

BIEN SAVVY

Luxury for a Woman in Love

http://www.biensavvy.ro

You might also like:

5 Bridal Trends to D...
2013 Bridal Trends: ...
2 Celebrity Brides T...
BIEN SAVVY celebreaz...
0 comments