Bien Savvy Blog

Tendinte florale pentru mirese: buchetul cascada

cascading flowers

Buchetul cascada este unul din elementele unui look de mireasa statement

Alegerea buchetului de mireasa este unul din aspectele care pun viitoarele mirese in incurcatura. Adesea primeste cea mai putina atentie in timpul pregatirilor de nunta, desi este un element important, un detaliu care exprima foarte multe despre stilul si personalitatea miresei. Florile preferate, in culorile care te avantajeaza, reprezinta un atuu, un secret floral parfumat care subliniaza romantismul si bucuria ocaziei. Sunt multe tipuri de buchete de mireasa si nenumarate sfaturi pentru alegerea unui buchet perfect, dar astazi nu dam sfaturi, astazi oferim inspiratie.

Buchetul de mireasa cascada este o alegere spectaculoasa pentru miresele care isi doresc un look statement. In funtie de tema nuntii, rustica, boho-chic sau eleganta, buchetul de mireasa cascada poate fi personalizat astfel incat sa se potriveasca perfect. Pentru nuntile de vara, cu tema boho-chic sau rustica, poti avea un buchet cascada cu spice de grau si flori de camp, poate chiar floarea soarelui si maci. Pentru nuntile mai formale, unde accentul cade pe detalii elegante, poti avea un buchet cascada cu trandafiri, orhidee sau crini. Rezultatul va fi de impact, si tinuta ta de neuitat.

cascading wedding bouquet bien savvy luxury wedding dress

Un buchet cascada care exprima romantism si bucurie. Constastul delicat de nuante roz pudra si intensitatea frunzelor de iedera scot in evidenta albul rochiei de mireasa. Rochia de mireasa recomandata este Alexa. Mai multe imagini pe acest link.

cascading wedding bouquet bien savvy luxury wedding dress-1

Acest buchet este o alegere spectaculoasa pentru o nunta de vara. Se potriveste unui look de mireasa boho-sic, dar si unei nunti unde accentul care pe detalii statement. Rochia recomanda este Sydney. Mai multe imagini pe acest link.

cascading wedding bouquet bien savvy luxury wedding dress-3

Acest buchet cascada de mireasa este o propunere clasica si romantica, dar cu siguranta ravisanta. Trandafirii sunt alegerea pentru un look elegant si luxos. Rochia recomandata este Sharon. Mai multe imagini pe acest link.

cascading wedding bouquet bien savvy luxury wedding dress-4

Cu flori delicate, dar puternic parfumate, acest buchet cascada pune accent pe delicatete. Este o alegere ravisanta pentru o nunta de inceput de vara. Rochia recomandata este Sophia. Mai multe imagini pe acest link.

cascading wedding bouquet bien savvy luxury wedding dress-5

Florile de hibiscus sunt un simbol al frumusetii delicate, in timp ce panglicile lungi adauga o nota armonioasa de culoare pentru un efect statement. Rochia recomandata este Sonya. Mai multe imagini click pe acest link.

Programeaza-te pentru rochia ta de mireasa in magazinele BIEN SAVVY la office@biensavvy.ro

-

BIEN SAVVY

Luxury for a Woman in Love

http://www.biensavvy.ro

 

You might also like:

5 Bridal Trends to D...
Top 10 Bien Savvy We...
Ideal pentru o nunta...
Bien Savvy lanseaza ...
0 comments