Bien Savvy Blog

Tendintele toamna/iarna 2012 pentru coafuri de mireasa

Pentru o mireasa, coafura este la fel de importanta ca rochia. Machiajul, parul, rochia, pantofii si accesoriile trebuie sa se potriveasca perfect pentru un look de mireasa reusit. Stai la curent cu ultimele tendinte in materie de coafuri de mireasa pentru un look desavarsit.

Tendintele nu s-au schimbat foarte mult in materie de coafuri de mireasa pentru sezonul toamna/iarna 2012. Coafurile elegante, romantice si clasice raman in continuare la moda, dar miresele care cauta niste coafuri mai speciale pot opta oricand pentru impletituri, bucle si cocuri cu suvite rebele.

Rochie de mireasa Seduce Me by BIEN SAVVY

In acest an, accesoriile de par pentru mireasa sunt foarte apreciate. Femeile cu par scurt le pot folosi cu usurinta pentru un plus de stil si personalitate. Chiar daca nu alegi o diadema, un accesoriu de par pretios iti va schimba complet lookul.

Rochie de mireasa Always True by BIEN SAVVY

Femeile cu parul lung au la dispozitie optiuni mai variate cand vine vorba de coafura de mireasa. Cocuri, bucle, impletituri, accesorii de par sau coafurile cu volum sunt toate optiuni care trebuie luate in considerare si puse in valoare doar daca se potrivesc rochiei si personalitatii tale.

Rochie de mireasa Honeymoon by BIEN SAVVY

Coafurile de mireasa cu impletituri sunt o alegere potrivita daca vrei un look rafinat dar delicat. Aceste coafuri au fost preferate pentru sezonul primavara/vara, dar sunt la fel de potrivite si pentru sezonul rece. Sunt nenumarate tehnici de impletire a parului, dar ai grija sa o alegi pe cea potrivita pentru o nunta. O  impletitura ascunsa (tucked braid) va fi o alegere de efect.

Rochie de mireasa Fame and Fortune by BIEN SAVVY

Cocurile de mireasa se potrivesc cu rochiile de mireasa fara bretele, dar cu corset si aplicatii pretioase. In acelasi timp sunt coafurile recomandate pentru miresele care vor sa poarte voal.

Rochie de mireasa Imagine by BIEN SAVVY

Pentru o coafura de mireasa mai speciala, poti alege accesorii de par inedite. Florile si funditele albe din diferite materiale creeaza un look atat sofisticat cat si natural.

You might also like:

Top 3 Most Expensive...
Vesti bune: se desch...
Ce fel de mireasa vr...
Real Brides: Otilia,...
0 comments