Bien Savvy Blog

Top 10 rochii superbe pentru petrecerile de Craciun

rochii-rosii-iarna-sarbatoare-craciun-2015---bien-savvy

Cea mai romantica luna a sezonului rece, este in sfarsit aici. Serile sunt reci, vremea friguroasa, dar in decembrie respiram dragoste, traim romantism si suntem indemnate la reverie. Serile le petrecem in bratele iubitului, dansand sub luminitele de Craciun invaluite in materiale fine si mangaiate de rochii spectaculoase.

Petrecerile de Craciun dau startul evenimentelor glamorous ale lunii decembrie. Sunt ocazii festive, super-glam si elegante, unde dress code-ul spune: alege o rochie in care poti dansa toata noaptea, o rochie care te face sa stralucesti si sa te simti cea mai frumoasa femeie. Alegerea rochiei nu este usoara, motiv pentru care am ales sa te ajutam cu propunerile consultantilor nostri pentru 10 rochii superbe BIEN SAVVY in care sa stralucesti la petrecerile de Craciun.

De Craciun, poarta rochie de seara Stay With Me by BIEN SAVVY De Craciun, poarta rochie de cocktail My Magic Secret by BIEN SAVVY De Craciun, poarta rochie de seara  My Secret Escape by BIEN SAVVY De Craciun, poarta rochie de seara My Secret Rose by BIEN SAVVY De Craciun, poarta rochie de cocktail  My Secret Weapon by BIEN SAVVY Poarta de Craciun, rochie de seara The Loving Game by BIEN SAVVY Poarta de Craciun rochie de cocktail Strong and Proud by BIEN SAVVY Poarta de Craciun rochie de seara Velvet Night by BIEN SAVVY Poarta de Craciun rochie de seara Follow the Paradise by BIEN SAVVY Poarta de Craciun rochie de seara Follow Your Instinct by BIEN SAVVY

Programeaza-te pentru rochia ta de Craciun in showroom BIEN SAVVY, pe Bd. Cantemir nr. 2B, Bucuresti. Contacteaza-ne la office@biensavvy.ro sau 0757 370 108.

BIEN SAVVY

Luxury Dresses for a Woman in Love

http://www.biensavvy.ro

You might also like:

Evening Dresses for ...
10 Open Back Evening...
BIEN SAVVY Spotted: ...
Doar pentru tine: im...
0 comments