Bien Savvy Blog

Trei rochii de mireasa legendare

Sunt cateva rochii de mireasa pe care nu le putem uita. Sunt rochii atat de unice, speciale si populare ca e imposibil sa nu dai peste ele cand iti cauti rochia de mireasa pe net, sau prin reviste. Purtate de cele mai iubite sau indraznete celebritati, de actritele cele mai gratioase sau de printesele celor mai pretentioase case regale din lume, rochiile de mireasa care devin legendare dau tonul in moda de mirese. Acestea devin surse de inspiratie pentru designerii de rochii de mireasa si pentru viitoarele mirese.

Cu siguranta ai auzit de Grace Kelly. Americanii au iubit-o si apreciat-o atat de tare, incat rochia ei de mireasa are propria pagina pe Wikipedia. Lasand la o parte cariera ei la Hollywood, Grace Kelly a fost una dintre femeile legendare ale Hollywoodului si Americii. In 1956, Grace Kelly se casatorea cu Printul Rainier de Monaco, iar rochia ei de mireasa, lunga, din matase si dantela a ramas inca o sursa de inspiratie pentru designerii din prezent.

Grace Kelly

Grace Kelly

Grace Kelly

Gwen Stefani este o forta in moda. Ea este un trendsetter. Mereu originala, mereu inaintea tendintelor, mereu in ton cu personalitatea ei. In septembrie 2002, Gwen Stefani s-a casatorit cu Gavin Rossdale in cadrul unei ceremonii organizate la Covent Garden in Londra. Creata de designerul John Galliano, rochia de mireasa cu poalele roz a facut furori in lumea modei.

Gwen Stefani

Daca vorbim de rochii de mireasa legendare, e imposibil sa treci peste rochia purtata de Printesa Diana in 1980. Rochia de mireasa a Printesei Diana a avut 10,000 de perle si paiete cusute manual, o trena lunga de aproape 8 metri si a fost creata de David si Elizabeth Emmanuel.

Printesa Diana

Printesa Diana

Printesa Diana

You might also like:

Rochii de Mireasa cu...
2012’s Most Beautifu...
Something Blue for t...
Bien Savvy te invita...
0 comments