Bien Savvy Blog

Vara 2012, un sezon VANITY by BIEN SAVVY

Rochiile de seara elegante si feminine din colectia BIEN SAVVY – VANITY primavara/vara 2012 au fost fara indoiala atractia verii.

Rochiile de seara din colectia BIEN SAVVY – VANITY primavara/vara 2012 au scos in evidenta, mai mult ca oricand, senzualitatea si eleganta naturala a femeii.  In acest sezon, designerii BIEN SAVVY au pus accent pe rochii de seara lungi care iti « sculpteaza » silueta, genul de piese esentiale pentru un look rafinat in 2012.

VANITY primavara /vara 2012 este o colectie de rochii de seara elegante si sofisticate care se adreseaza femeilor indraznete, femeilor care se simt comfortabil in pielea lor. Sunt rochii din tesaturi fine si delicate care urmaresc cu indrazneala linia corpului. Pline de culoare, feminine si sexy, rochiile de seara lungi din colectia BIEN SAVVY sunt o alegere potrivita pentru o seara in care tu vei fi in centrul atentiei.

Colectia VANITY primavara / vara 2012 de la BIEN SAVVY este definita de modele de rochii de seara lungi, flowy si cu decolteuri de efect. Sunt creatii cu adevarat luxoase, al caror design unic reuseste sa puna in evidenta silueta feminina dar si gratia materialelor naturale. Totul este fluid, iar rochiile elegante din matase, chiffon, tul sau dantela creeaza o senzatie de diafan, de ireal.

Orice rochie de seara trebuie sa aiba o poveste. Rochiile de seara lungi de la BIEN SAVVY sunt mereu o experienta unica. Colectia VANITY 2012 foloseste insertii de dantela si tul, decupaje, pliseuri si drapaje combinate cu croiuri simple. Rochii de ocazie, pline de culoare si indraznete sunt in acelasi timp rafinate, delicate si elegante.

« Indrazneste ! » este indemnul colectiei VANITY 2012. Indrazneste sa fii senzuala, sa arati excelent, sa fii feminina. Sunt creatii care inspira seductie, putere si gratie. Sunt exact genul de rochii de seara sau de cocktail care asigura complimente si soapte de apreciere.

Rochiile de seara din colectia VANITY primavara – vara 2012 de la BIEN SAVVY sunt disponibile pentru proba si comanda prin programare la Atelierul Bien Savvy din Popa Soare 26, telefon 0766.635.060.

You might also like:

Come Discover the LO...
Bien Savvy Spotted: ...
Descopera Noua Colec...
Open back wedding dr...
0 comments