Bien Savvy Blog

Vesti bune: se deschide magazinul Bien Savvy Cluj-Napoca

UPDATE 22/10/2014: Magazinul din Cluj Napoca a fost relocat in Brasov.

Click aici pentru a vedea toate locatiile BIEN SAVVY.

Iubitoarelor de frumos, viitoarelor mirese si fanelor rochiilor Bien Savvy li s-a indeplinit dorinta: venim la Cluj si nu mai plecam. Incepand cu data de 15 aprilie, Bien Savvy va invita in noul magazin de rochii de mireasa si de seara din Cluj-Napoca, pe Str. Eroilor, nr. 19, etaj 1.

Si pentru ca e zi de sarbatoare, ia-ti prietenele si vino in magazinul Bien Savvy din Cluj-Napoca unde te asteapta rochii de mireasa si de seara care te vor face sa te simti apreciata, senzuala si cea mai frumoasa. Tu vino probeaza rochia la care ai visat dintotdeauna si noi te rasfatam cu un voucher cadou de 100 de euro, pe care il poti folosi pana la sfarsitul lunii aprilie. Suna la 0757 415 563 pentru mai multe detalii.

In noul magazin Bien Savvy te asteapta rochiile de mireasa Love Story, cu siluete Princess, A-line, Empire sau Avangarde, modele lady-like si rochii glamour, delicate, sofisticate, fabuloase si romantice. O sa te indragostesti de cel putin o rochie de mireasa Bien Savvy.

Rochie de mireasa FRENCH LOVE by BIEN SAVVY

Rochie de mireasa LOVE STORY by BIEN SAVVY

Si chiar daca nu te mariti anul asta, sigur ai un eveniment special in agenda, si pentru astfel de ocazii iti punem la dispozitie rochiile de seara si de cocktail din colectia In the Mood. Colectia este feminina, rochiile sunt sexy, materiale sunt pretioase, decupajele sunt delicate si de efect. Te asteapta rochiile din dantela si/sau catifea cu spatele gol, rochii de cocktail in culori vii (roz electric, verde smarald, cobalt, turcoaz) si rochii de seara decorate cu cristale si margele.

Rochie de seara cu spatele gol IN THE MOOD TO SURPRISE by BIEN SAVVY

Rochie de seara albastru regal cu dantela si chiffon IN THE MOOD TO CATCH HIM by BIEN SAVVY

You might also like:

A Complete Bridal Lo...
The Most Beautiful F...
In curand in magazin...
Rochii de mireasa pr...
0 comments