Bien Savvy Blog

Vino la standul BIEN SAVVY de la Mariage Fest pentru rochii de vis, vouchere de 100 de euro si concert Andreea Runceanu!

BIEN SAVVY te invita la editia de toamna a Mariage Fest, primul targ de nunti dedicat sezonului 2014. Mireasa care isi cauta rochia de mireasa perfecta are 3 zile de vis la dispozitie pentru a se bucura de surprizele oferite de BIEN SAVVY in perioada 1-3 noiembrie la targul de mirese din Piata Constitutiei.

Te asteptam sa te indragostesti de superbele rochii de mireasa din colectia ONE LOVE 2014 si de cele mai elegante rochii de seara din colectiile BIEN SAVVY. Esti invitata sa probezi si sa te bucuri din plin de experienta rochiei BIEN SAVVY. Daca este dragoste la prima vedere, poti cumpara rochia pe loc.

Dar vestea cea mai buna este ca la standul BIEN SAVVY din cadrul targului de mirese Mariage Fest te asteapta vouchere cadou in valoare de 100 de euro. Aceste vouchere sunt  valabile pana la 15 noiembrie si vor putea fi folosite la achizitia unei rochii de seara sau de mireasa in oricare dintre cele trei magazine BIEN SAVVY din tara (Bucuresti, Constanta si Cluj).

Si mai avem o surpriza pentru voi! Andreea Runceanu de la Amadeus si fratele ei Xenti vor sustine 4 mini-concerte impreuna (vioara si pian) doar pentru voi! Iata un scurt preview:

Nu uita sa ne urmaresti pe Facebook, pentru ca poti castiga una dintre cele 5 invitatii de doua persoane la Mariage Fest, 1-3 noiembrie in Piata Constitutiei.

Cine: BIEN SAVVY

Cand: 1-2-3 noiembrie 2013

Unde: Mariage Fest, standul B24, Piata Constitutiei, Bucuresti

Colectii: ONE LOVE si vedetele colectiilor de rochii de seara BIEN SAVVY.

You might also like:

O noua colectie, o n...
Nou in magazin: roch...
BIEN SAVVY te invita...
Poarta rosu, culoare...
0 comments