Bien Savvy Blog

Vrei sa porti o rochie de mireasa scurta? Iata tot ce trebuie sa stii

Rochie de mireasa scurta Ines di Santo, SS 2013

2013 nu este prima data cand rochiile de mireasa scurte apar la prezentari de moda sau la nuntile vedetelor, ba chiar din contra. Insa din acest an, tendinta rochiei de mireasa scurta, fie ea mini, pana la sau sub genunchi, a devenit foarte, foarte populara. Varietatea de modele este incredibila, designul variaza si acesta de la punk si extravagant la aristocrat, romantic si foarte discret, in timp ce bogatia materialelor si a detaliilor fac ca acest gen de rochii sa nu mai poata fi trecut cu vederea de mirese. Si aici ne referim nu doar la miresele care vor un look nonconformist, ci si la miresele care in mod normal ar fi ignorat complet posibilitatea de a purta o rochie de mireasa scurta.

Trebuie sa fiu inalta ca pot purta o rochie de mireasa scurta?

Rochia de mireasa scurta este o alegere extrem de versatila si avantajoasa si pentru femeile inalte si pentru femeile scunde, mai ales daca au picioare subtiri. Fiind de diferite lungimi, predominand in schimb rochia mini, rochia sub genunchi si chiar deasupra genunchilor, acest gen de rochie de mireasa se poate adapta cu usurinta pentru a avantaja silueta si tema nuntii.

Comanda acum: rochie de mireasa midi din dantela si tul FLIRTING LOVE by BIEN SAVVY

Vara sau iarna?

Tot datorita lungimii mai practice, rochia de mireasa scurta este o alegere foarte inspirata pe timp de vara si cu ajutorul unei trene detasabile o poti purta si la biserica si seara la petrecere, nu doar la cununia civila. Pe de alta parte, iarna ar putea fi o problema, desi o trena care se prinde de la umeri ar putea rezolva problema frigului.

Cat de scurta sa fie rochia de mireasa?

La aceasta intrebare doar voi puteti raspunde. In general, rochiile scurte sub genunchi se potrivesc mireselor mai scunde sau de inaltime medie care vor sa isi ascunda genunchii, in timp ce rochiile de mireasa mini sunt o alegere potrivita pentru femeile care au picioare subtiri, fie ele inalte sau scunde.

Comanda acum: Rochie de mireasa mini cu spatele gol PRIVATE LOVE by BIEN SAVVY

Rochia de mireasa scurta vs rochia de mireasa lunga

E genul de dilema pe care o au majoritatea mireselor, mai ales ca nunta este vazuta ca un eveniment traditional unde deja s-au facut prea multe compromisuri. Dar daca vrei sa porti o rochie de mireasa scurta atunci cauta un model care sa te avantajeze si poart-o cu incredere la cununia civila sau seara la petrecere. Camufleaz-o la biserica cu o trena detasabila si asa impaci pe toata lumea.

You might also like:

Most Bizarre, Indece...
Top Wedding Dresses ...
Real Brides: Simina,...
Descopera rochia ta ...
0 comments