Comenzi personalizate

BIEN SAVVY Personal Tailor are la baza conceptul personalizat de croitorie privata, adica un serviciu “Made to Measure”, pe care l-a adus in Romania in 2005. Rochiile BIEN SAVVY pot fi adaptate si adaptate customizate in stilul celei care le poarta, pana in cele mai mici detalii.

O ROCHIE CROITA PE MASURA TA

Croite prin serviciul Made to Measure, rochiile BIEN SAVVY  isi vor atinge potentialul maxim de feminitate pentru ca vor fi ajustate si personalizate pe baza dimensiunilor si viziunii tale, in adevarate bijuterii de colectie. Adevaratul lux este in detalii. De la tipar pana la rochia finala, totul este creat manual cu inspiratie, motivatie si creativitate, in atelierele noastre de croitorie, prin maiestria croitoreselor cu zeci de ani de experienta. Spre deosebire de piesele ready to wear, realizate dupa tipare standard de marimi, rochiile made to measure sunt facute pe marimile tale si iti vor oferi siguranta deplina asupra tuturor detaliilor care te definesc si te fac unica.

Creativatea unei rochii inseamna a lua elemente cunoscute si a le asambla in  moduri unice in functie de refectia ta. Respectam potentialul tau creativ si te facem constienta de asumarea ca rochiile Made to Measure nu pot fi returnate. Fiind o reflectie a stilului tau  rochiile BIEN SAVVY prin serviciul Made to Measure reprezinta o preferinta personala si nu pot fi returnate .

How to measure

Sold

Masoara circumferinta pe solduri (pe bazin).

Bust

Masoara in jurul celei mai proeminente parti a bustului.

Talie

Masoara talia de jur-imprejur – deasupra buricului, chiar sub coaste.

Lungime

Lungimea rochiei, din cel mai inalt punct al spatelui (de la umeri sau ceafa) la tiv.

Maneci

Masoara de sub brat pana la incheietura, unde se termina manseta.