POVESTEA BIEN SAVVY

Povestile Bien Savvy sunt inspirate de delicatetea sufletului feminin si intensitatea seductiei interioare, de rochii care sa iti sarute trupul si sufletul.

Povestea Bien Savvy este povestea femei care preferă să se lase vrajita, sa se lase inspirata si purtata de barbatul care depaseste conventiile sociale invechite.

Colectiile Bien Savvy sunt pentru femeia care isi doreste sa se supuna senzual partenerului, ii place sa se ofere, o face voluntar si acesta ii ofera putere cu adieri de feminitate.

Povestea Bien Savvy este povestea unei seductii continue.

Rochiile Bien SAVVY intensifica pasiunea interioara, gradual pana la o senzualitate coplesitoare.

Purtand Bien Savvy oferi si traiesti o atractie magnetica.

Brandul Bien SAVVY este sinonim cu luxul în universul fashion pentru femei si se bucură de mangaierea delicata a materialelor, de design-ul seducator si  detalii croielii aplicate fiecarei rochii. Rochiile Bien SAVVY sunt create minutios, cu intentia de a reflecta personalitatea senzuala a celei ce o poarta.

Seducatoarele materiale pe baza de dantele, broderii, voaluri au efecte magice ca o vraja...cu care se lasa sedusa si seduce.

Starea de tandrete care te invaluie in rochia de seara Bien Savvy este sinonima cu pasiunea si senzualitatea.

 

In noaptea in care porti rochia Bien Savvy am inchiriat lumea pentru tine si iti multumim!

   

Dantele de lux Rochii lucrate manual Comenzi personalizate 
Etalon al delicatetii supreme. Impartasim o anumita dragoste pentru dantela, pe care o traim la fiecare colectie …texturile delicate iti castiga inima iremediabil. Uniti de pasiunea pentru croieli perfecte si magicieni ai modelelor drapate in dantela, voal, organza diafana, tafta, broderii manuale, tul stratificat si pietre pretioase, angajatii aduc la viata modele sofisticate si spectaculoase, clasice, dar elegante si moderne din toate punctele de vedere. Clientul BIEN SAVVY si-a dezvoltat o identitate personala in ceea ce priveste moda, gasind un echilibru intre fantezia acesteia si realitatea vietii. Uita de rochiile standard si bucura-te de o potrivire perfecta!