Ingrijire produs

Ai grija de rochia ta

Tu stii ca pe cele mai frumoase amintiri nu se pune praful niciodata si ca multe ganduri divine sunt impregnate in rochia BIEN SAVVY? Te rugam sa ai grija de rochie ca de o bijuterie pretioasa si te mai rugam sa urmezi cu atentie instructiunile de pe eticheta, pentru a te asigura ca rochia ta BIEN SAVVY ramane la fel de pretioasa.

Timpul trece, amintirile raman, asa ca te rugam sa citesti cu atentie simbolurile de pe eticheta si sa te asiguri ca firma de curatatorie profesionala le va acorda atentia cuvenita. Simbolurile de pe eticheta BIEN SAVVY iti vor indica una din urmatoarele metode de curatare:

Curatare uscata:

Iubirea fata de rochia BIEN SAVVY trebuie sa ramana la acelasi nivel si dupa ce ai purtat-o si ti-a oferit clipe de fericire maxima. De aceea, te rugam sa apelezi la un profesionist pentru servicii de curatare uscata.

Curatare manuala:

Daca eticheta produsului indica acest lucru, te rugam sa fii extrem de atenta cu rochia ta. Evita sa freci cu forta rochia sau sa o clatesti sub jet puternic de apa. Clateste rochia pana cand apa ramane curata si fara urma de detergent. Evita temperaturile ridicate si ai grija de rochia BIEN SAVVY asa cum ai grija de sufletul tau.

Post curatare:

Te rugam pentru post curatarea rochiei sa iti asumi responsabilitatea acestui act si sa nu folosesti fierul de calcat sau uscatorul de rufe, decat daca acestea sunt recomandate pe eticheta. Increde-te total in rochia BIEN SAVVY care iti va reindeplini visurile.