Termeni si Conditii

Bien Savvy – este unul dintre brandurile reprezentate in exclusivitate in mediul digital de Kondiment Worldwide S.R.L.,  persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in Strada Pictor Constantin D. Stahi, Nr. 9, sector 1, Bucuresti, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/2418/27.02.2014, cod unic de inregistrare fiscala RO32853995.

Site-ul www.biensavvy.eu, numit in continuare www.biensavvy.eu, este proprietatea companiei KONDIMENT WORLDWIDE SRL, cu sediul in Strada Pictor Constantin D. Stahi, Nr. 9, sector 1, Bucuresti, inregistratata in Registrul Comertului sub numarul J40/2418/27.02.2014, numita in continuare KONDIMENT.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, precum si a conditiilor de confidentialitate. Recomandam citirea cu atentie a acestora. KONDIMENT isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita Termeni si Conditii. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu termenii si conditiile de utilizare trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor www.biensavvy.eu.

 

DREPTURILE DE AUTOR

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site apartin brandului KONDIMENT.

Intregul continut al site-ului www.biensavvy.eu – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea KONDIMENT si a furnizorilor sai si intra sub incidenta Legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Este interzisa in mod expres folosirea fara acordul societatii a oricaror elemente ale continutului site-ului, iar cel care foloseste elementele site-ului fara acordul KONDIMENT risca sanctiuni penale, civile sau administrative. Utilizatorilor le este interzis sa distribuie, modifice, transmita (inclusiv prin folosirea de programe automate de copiere), foloseasca pentru uz public sau comercial orice material continut in acest site fara acordul scris al KONDIMENT. KONDIMENT nu va putea fi considerata responsabila pentru nicio cheltuiala sau prejudiciu suferit de un utilizator/ client, prin incalcarea termenilor si conditiilor enumerate mai sus sau a legislatiei in vigoare cu privire la protectia drepturilor de autor.

 

POLITICA DE PRETURI

Preturi, produse si servicii disponibile pe www.biensavvy.eu

KONDIMENT isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.biensavvy.eu sunt noi, in ambalajul original si in momentul livrarii catre destinatar, sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile prezentate sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari BIEN SAVVY in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Pe parcursul functionarii sale, www.biensavvy.eu va organiza si derularea unor oferte speciale promotionale, pentru care va pune la dispozitia clientilor conditiile promotiilor, mecanismul promotiei si perioada ei de desfasurare.

BIENSAVVY isi va rezerva dreptul de a modifica si/sau intrerupe unilateral si fara instiintare prealabila derularea oricarei oferte special pe www.biensavvy.eu. KONDIMENT isi rezerva de asemenea dreptul de a restrictiona in mod unilateral, accesul la oricare dintre ofertele speciale organizate pentru orice client sau utilizator asupra caruia are suspiciunea ca incearca sa eludeze sau sa utilizeze in mod incorect sau abuziv beneficiile respectivei oferte.

 

CODURI PROMOTIONALE

Coduri promotionale sunt non-transferabile si nu exista nicio alternativa in bani. In plus, acestea nu pot fi folosite in conjunctie cu orice alt cod de promovare sau oferta si trebuie sa fie utilizat pana la data anuntata, daca exista.

 

ACCES SI FUNCTIONALITATE SITE

KONDIMENT garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal – efectuarea de comenzi online, informare -, pe site-ul www.biensavvy.eu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul sau materialele site-ului, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei KONDIMENT fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.biensavvy.eu este limitat, neexclusiv si revocabil; este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru KONDIMENT sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Site-ul www.biensavvy.eu este gazduit de serverele unei terte firme. KONDIMENT nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. KONDIMENT nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.biensavvy.eu. KONDIMENT nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.biensavvy.eu. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate a clientilor si vizitatorilor www.biensavvy.eu

KONDIMENT garanteaza confidentialitatea datelor clientilor. Datele oferite la creearea contului online vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute si anume – comercializarea de produse si pentru promovarea, evenimentelor, beneficiilor, promotiilor si noutatilor KONDIMENT.

KONDIMENT nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei personale si acceseaza un contul in mod neautorizat si din vina clientului. KONDIMENT nu isi asuma raspunderea daca datele cu caracter personal sunt modificate sau preluate de persoane neautorizate. Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda. Aceasta va fi cercetata ca atare de autoritatile competente. Brandul BIEN SAVVY, magazinul online si produsele nu pot fi asociate cu nimic ce poate intra in contradictie cu statutul si interesele KONDIMENT. Site-ul www.BIENSAVVY.eu poate fi accesat numai in interes personal, el nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total.

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

Aveti anumite drepturi in conformitate cu legea:

  1. Ca orice produs comandat prin intermediul acestui site va fi de o calitate satisfacatoare, adecvate pentru scopul lui, si se va conforma descrierii asociate pe site;
  2. Anumite masuri corective in cazul in care un produs este defect;
  3. Dreptul de a anula orice comanda pentru un produs in termen de 14 zile lucratoare, incepand cu a doua zi dupa data la care l-ati primit, si de a primi o rambursare completa, daca acesta nu este defect.

 

NEWSLETTER

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.biensavvy.eu este gratuita si voluntara, si implica acceptarea termenilor de utilizare:

  • Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.
  • Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg la punctul CONFIDENTIALITATE.

KONDIMENT detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. Abonatii newsletter-ului www.biensavvy.eu pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.biensavvy.eu mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, KONDIMENT nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

KONDIMENT isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca KONDIMENT are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

DISPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.biensavvy.eu si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.biensavvy.eu, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

KONDIMENT nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile care nu sunt cauzate de personalul nostru sau de neglijenta, pierderile indirecte, care sunt un efect secundar al anumitor actiuni sau care nu sunt in mod rezonabil previzibile de dumneavoastra si de noi.